facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hamnen Vid Stora Lee

"Dals Eds båtklubb driver en småbåtshamn i södra änden av Stora Le. Vi har även gästhamn, ställplatser och café."
Address: Ed (Dals-Ed)
City: Ed



related searches: Hamnen vid stora lee reviews, Dals Eds Båtklubb
Reviews
En fantastisk fin plats att stå på. Saknades inget ! Tack
Lugnt och fint läge ,bra bad . Bra ställplatser och litet fik , helt ok .
Dals-Eds Båtklubb erbjuder bl.a. båtplatser och driver cafe i Le hamnområde. Här finns ställplatser för husbilar och hela området är unikt och väl värt ett besök!
Mysigt att stå här med husbilen
Väldigt fint område med ett fint fik att fika på schyssta uteplatser med en riktigt fin utsikt över stora le finns även en kanot uthyrning inte så långt ifrån, lite smått invaderad av turister på sommaren då det verkar vara en populär husbils camping där men absolut värt att ta en liten tur förbi där och knäppa lite bilder över sjön och för att koppla av en stund.
Såå charmigt!
Fin plats, lite svårt att hitta då det saknas vägvisningsskyltar i byn. Lugnt läge direkt vid båt o strand. Kallt som tusan i vattnet. 15 grader=snabbt morgondopp. Café finns men var stängt pga regn. Tråkigt. Fullt med husbil=12 styck.
Där är det jättefin utsikt, finns en gammal lada o där är det cafeverksamjet, mysigt ställe vi Stora Le. Finns även ställplatser m el.
Ett riktigt fint ställe med enklare mat,båtverkstad och ställplatser
En fin anläggning lugnt och rofyllt att lägga en vilotid på bryggorna. Sommartid öppen cafeteria, toalett, dusch, tvättstuga, ställplatser, gästhamn, bränsle, friskvatten.
Comment on this business

to add Hamnen Vid Stora Lee map to your website;