facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hamnkrogen i Hjo, magasinsgatan 10

"Välkomna till Hamnkrogen i trästaden Hjo! En restaurang som erbjuder dagens lunch, a la carte och en liten Pub miljö med Biljardbord och Dart.Vi kommer även att sända Fotboll Allsvenskan, Premier league och annan Sport på våra skärmar"
Address: Magasinsgatan 10, Hjo
City: Hjo


Similar places near
Hamnkrogen Hjo Hamnkrogen Hjo 0 meter Mycket bra mat, fräscha lokaler och en jättetrevlig personal som bryr sig om gästerna...
Reviews
Trevlig restaurang, vi åt lunch på pingstafton. God mat, bra och lagom stort utbud, lite lyxigare. Bra tillagat och proffsig personal. Ganska lång väntetid men hellre det än att maten kommer i ett nafs. En tog oxfile, en sallad, en vätteröding, en musslor.Mat: 4/5
Idag var det nog inte deras bästa dag. Vädret var perfekt men trots det blev upplevelsen under all kritik. Vi blev förvarnade efter att vi beställt maten att det skulle ta tid att få in maten men drygt 50 minuter är alldeles för lång tid. Hade caesarsalladen varit god så hade vi nästan kunnat ha överseende med väntetiden men kycklingen var överstekt och därmed torr som fnöske. Vi fick 10 procent avdrag på de två salladerna och de två andra i vårt sällskap var nöjda med en halloumisallad och en burgare så förhoppningsvis får du/ni en bättre upplevelse vid ert besök.
Kanongott Röding som var perfekt tillagad. Miljön helt fantastisk och trevlig servitris Mat: 5/5
Detta underbara ställe är ett måste varje gång jag är till Hjo. Personalen är så trevliga och maten är så god. Bara plus Mat: 5/5
Först beröm för hemstekta pannkakor till barnen. Stort minus för först lång väntan på att få beställa, ca 20 minuter, och sen lång väntan på maten som kom till slut efter 50 minuter. Då fick vi vuxna vår mat men inga bestick, barnens kom ca 5 min senare då vi också fick fråga efter bestick så vi äntligen kunde äta. Konstig klistrig sås till moules frites, musslorna överkokta och jättesega. Restaurangen var ungefär halvfull. Alla lediga bord när vi kom runt 18.30 var kladdiga och otorkade, både ute och inne.
Mycket trevlig restaurang. Portionerna är ganska stora, kvaliteten på maten är mycket bra och personalen är trevlig. Också trevlig miljö och utsikt. För mängden mat och kvaliteten är det prisvärt.Mat: 5/5
Vi hade tänkt oss att äta,men efter 13 min utan att få meny, och kyparen tittade på oss flera gånger. Det var inte många personer på restaurangen . Så vi gav upp och gick därifrån. En restaurang som inte vill ha gäster tydligen. Kl var 18,20 när vi gick. Ej rekomenderas.
Wow, vilken överraskning! Så bra mottagande och kvalitet på maten, samt fantastisk uppläggning på tallriken! Mycket trevlig personal och riktigt bra läge. Är vi i Hjo igen, blir det garanterat ett besök till.
Lite lång väntan på maten, samt att halva sällskapet fick fel mat. Men bortsett från det var det god mat. Dottern uppskattade "pyssel häftet".
Fantastiskt god mat, snyggt upplagt och Presenterat. Och en jättetrevlig personalMat: 5/5
Comment on this business

to add Hamnkrogen i Hjo, magasinsgatan 10 map to your website;