facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hamnskjulet

Address: Strandvägen 40 , Bohus-malmön 456 55, O, SE
Phone: +46 73 050 08 31
City: Bohus-malmön
Zip Code: 456 55



related searches: Malmöns Brygga
Similar places near
Restaurang Malmöns Brygga Restaurang Malmöns Brygga 0 meter Mycket god mat. Vi åt ankbröst och rödtunga. Ganska lugnt denna kväll så personalen v...
Reviews
Fint läge, men dyr mat med tveksam kvalitet. Personalen är virrig och flera saker blev fel. Hamburgare för 160 kr och då ingår inte pommes. Toaletten var jätteäcklig.Mat: 2/5
Engagerad och kunnig personal, och mat som är på toppennivå! Fantastiskt läge och rättvisa priser med utmärkt service. Kommer definitivt tillbaka!Mat: 5/5
Efter 1h 20min kommer maten som är ok. Servitören skyller på hämtpizza och hans kollega skyller på att kollegan inte beställt mat. Ingen frågar om vi vill ha mer att dricka eller erbjuder någon form av kompensation. Finns ingen anledning att äta här, enligt mig. Finns många alternativ. Toaletten under all kritik. Klockan 17.00 ser den ut som man kunde tänka sig vid sen stängning vid 03.00.
Oengagerad och okunnig personal och mat som tyvärr inte ens nådde upp till ok Mat: 1/5
Det är skämt stor vin glas. Kostar 90:- Det fanns litet som kostade 60:- Personalen viste inte hur mycket cl måste det vara. Placering är fint.
Mysig ställe med utsikt över kajen. Maten och råvarorna håller en bra kvalité som funkar för alla middagar. 4/5. Pizzorna var knapriga och goda. Rekommenderar den med räkor m.m.
Skälig smak på pizzan men är inte värd mer än hälften av listpriset!
Beställde pizza där idag take away och blev tillsagda att komma tillbaka efter 25 minuter då pizzorna skulle bli klara. När vi kommer tillbaka hade betalat för oss så har de inre ens påbörjat våra pizzor utan de fanns inte med " i systemet" fick då höra att det var väntetid i 1 h men efter mycket diskuterande fick vi pizzorna efter 50 minuter. Personalen verkade oerfaren och en av personalen var riktigt otrevlig. Flera fick vänta på sina pizzor jätte länge och pizzorna var papperstunna och brödet var som knäckebröd. Dålig service och hutlösa priser för dåliga pizzor. Gå inte hit!!!! Hela upplevelsen var rörig.
Ja, vad ska man säga? Vi fick vänta 40 minuter på lunchen, maten var ljummen när den kom ut samt att de hade blandat ihop våra ordrar. Köket behöver nog utöka sin bemanning och servitörerna borde nog ta anteckningar på kundernas ordrar. Jag hade nog hellre valt ett annat ställe att gå till. Synd att ön bara har 3 restauranger, men då kan man driva en restaurang på det här undermåliga viset utan några konsekvenser.
Ett av dom sämre matställena ja kan rekommendera, i en hamburgare som kostade 165kr ingick inte strips de fick man beställa utöver för 50kr ! Smaklöst och noll service personal , pizzan va som knäckebröd och smakade frys pizza från Ica ! Sen tjejen som tog betalt kunde inte räkna då ja betala med kontanter tog ca 15 min innan de blev löst !
Comment on this business

to add Hamnskjulet map to your website;