facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hamrane Bak & Kaffestuga

Address: Håltane Björkäng , Mellerud 464 93, O, SE
Phone: +46 530 511 73
City: Mellerud
Zip Code: 464 93


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-18:00
Saturday: 10:00-18:00
Sunday: 10:00-18:00


related searches: Hamrane bak & kaffestuga menu, Hamrane bak & kaffestuga reviews, Hamrane bak & kaffestuga photos
Similar places near
Nya Konditoriet i Mellerud Nya Konditoriet i Mellerud 5 km Klassiskt mysigt ställe. vanlig kaffe och kaka. jättegoda mackor och soppor
Reviews
Kanonbra och lugnt ställe även i semestertider. Här äter man det man orkar av det goda klengåsbrödet. Varmt med kärnan smör och riven ost. Ett hemglasssortiment finns med. Höns, tupp och får finns att titta på. Supertrevlig personal. Detta var mitt första besök här. Vi återkommer!
Mysigt koncept med obegränsat med ”klengås”, ett bröd direkt från ugnen. Sitt utomhus i den lummiga trädgården eller inomhus under gamla huset. All you can eat, mysigt för hela familjen och ett perfekt för brunch. Rekommenderas!
För 90:- drick och ät så mycket du vill av otroligt gott nybakt bröd, riktigt smör till det och så klengåsen då : Mysigt att sitta på uteserveringen. Man beställer i dörren och sen kommer de ut och dukar. Riktig mysfaktor!
Mycket mysigt lantligt ställe med ät så mycket du vill, klengåsMat: 5/5
Omg så gott . Nu älskar jag tunnbröd och brödkakor, men så gott det var i all sin enkelhet.
Jag ger max en stjärna på grund av en enda orsak. BEMÖTANDE De tvingar folk att beställa mat till barnen. Cafét öppnar kl 10 då de flesta barn har redan ätit frukost och tycker att det är jätte dålig affärs idé att tvinga gäster. Sedan en text på bröd paketet väckte min uppmärksamhet. Att man får äta men inte ta brödet med sig. För det första, brödet är lika stor som fyra styckna Polarbröds tekakor. Smör två skedar och en liten skål med riven ost med kaffe 90:- kr. Det blir inte mycket över att ta med sig. För det andra, jag undrar vad caféet vill göra med matrester. Säljer de till andra gäster? Smaken vill jag inte mycket uttala om. Det är ok men inget speciellt. Första maträtt, kl 10:30 är alltid gott.
Kanongott bröd som vanligt!!! Högsta kvalitet!!!Mat: 5/5
Unik liten pärla, som måste besökas av var och en som har vägarna förbi. Det serveras en sak enbart, klengås, vilket är en lokal specialitet, bestående av en nybakad mjukkaka, smör och riven ost. Lika enkelt som genialt.
Riktigt mysigt och idylliskt. Klengås var en höjdare och riktigt bra personal. Bara en bit in från vägen och jättebra för barn.
Så gott bröd! Fina får att gosa med och helt fantastiska hönor. En loppis att strosa runt i.
Comment on this business

to add Hamrane Bak & Kaffestuga map to your website;