facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Handelsbanken

Handelsbanken

About

Välkommen! Har du frågor eller synpunkter, skriv gärna till oss på Handelsbankens centrala Facebooksida. http://facebook.com/handelsbanken

Story

Välkommen! Har du frågor eller synpunkter, skriv gärna till oss på Handelsbankens centrala Facebooksida. http://facebook.com/handelsbanken



"För att kunna ge dig bästa möjliga service rekommenderar vi att du mejlar eller ringer oss och bokar en tid. Så kan vi förbereda ditt möte och du får snabbare hjälp. Välkommen att höra av dig!"
Address: Aniaraplatsen 4, 191 22 Sollentuna
Phone: 08-594 708 30
City: Sollentuna
Zip Code: 191 22


Opening Hours

Monday: 10:00 - 16:00
Tuesday: 10:00 - 18:30
Wednesday: 10:00 - 16:00
Thursday: 10:00 - 16:00
Friday: 10:00 - 15:00


related searches: Handelsbanken login, Handelsbanken UK, Handelsbanken careers, Handelsbanken London, Handelsbanken UK branches, Handelsbanken login UK, Handelsbanken business account, Handelsbanken AUM
Similar places near
Handelsbanken Handelsbanken 6 km Sveriges sämsta bank både för Privat och Företagskund! Handläggaren passerar kunden s...
Reviews
Sveriges sämsta bank både för Privat och Företagskund! Handläggaren passerar kunden som boll till varandra. Efter ca en månad kunde jag inte öppna ett enda konto, då hade dem uppdrag av mig öppna både Företag och Privatkonto. Otydligt, otrevligt och oprofessionellt kundbemötande. Tog bort ärendet och börjat med annan bank, fick jag Företagskontot direkt efter TVÅ dagar. Handelsbanken Sollentuna är Sämst, rekommenderas ALDRIG.
Har varit kund hos Handelsbanken i Sollentuna i 15 år och jag hoppas att jag aldrig behöver byta. Janne som jobbar där kan vara det bästa som hänt mänskligheten någonsin!
Kundservice under all kritik. Tog över en månad att boka in ett möte och personal gav olika information om vad som krävdes för att utföra ett ärende. Tog väldigt mycket onödig tid och ork för en enkel åtgärd som andra banker löser utan problem och digitalt.
Om ni ska öppna konto här så föreslår jag att ni ger upp på en gång. Helt värdelösa på att svara och återkoppla. Slänger bort förklaringar när man har fått vänta och om man frågar om status på ärendet. Om Jan eller Amir är den som plockar upp samtalet så ska ni lägga på, för att hitta någon som matchar deras inkompetens blir svårt. Har aldrig haft så oseriösa personer i mitt liv. Ett ärende ska inte ta ett kvartal att fixa. Slösa inte er tid på dessa skojare. Ni förtjänar inte ens en stjärna.
Jag var medveten om att detta bankkontor hade låga betyg men tror på Handelsbanken i stort och ville ge Sollentuna-kontoret en chans. Jag har öppnat konton i ett antal banker över åren, och det här var utan tvekan det tristaste bemötandet hittills. Jag kan nu göra mina bankaffärer via nätet men känner inte något sug efter ytterligare kontakt med detta kontor.
Jag har varit kund i banken i många år och jag har alltid fått bra och snabb support i olika frågor. Speciellt min bankkontakt ställer alltid upp då jag behöver hjälp och råd. Faktiskt mer än jag egentligen kan förvänta mig. Framförallt så uppskattar jag mycket att jag har en och samma kontakt år efter år. Känns som ett personligt kontor. Mycket stor positiv skillnad mot tidigare banker jag har haft att göra med.
Interaktionen eller bristen av från detta kontor fick mig att byta bank. Ville fixa ett bolån men de har inte hört av sig efter jag skickade in uppgifter och förfrågan om en mötesbokning, de har gått snart en månad.
Har tyvärr tappat servicekänslan som fanns för några år sedan, verkar som man har haft viss personalomsättning. Jag har varit kund i många år men har allvarliga funderingar att byta bank.
Personalen hade ingen koll på deras regler för aktiehandel, gav helt fel info om hur det funkade, och fick mig att känna mig som att jag inte fattade nånting.. annars rätt trevliga, men kan verkligen inte rekommendera och funderar på att byta bank...
Jag har bara slösat min tid att vänta öppna ett bankkonto på den banken. Om jag visste att det kommer att ta så mycket tid jag skulle aldrig välja den banken.
Comment on this business

Directions to Handelsbanken with public transportation


Aniaraplatsen 80 meters
197
514
523
526
567
598
627
687
697
Sollentuna 150 meters
40
41
42X
Kungsvägen 150 meters
523
Stockholmsmässan 170 meters
Sollentuna station 210 meters

to add Handelsbanken map to your website;