facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Handelsbanken

Handelsbanken

About

Välkommen! Har du frågor eller synpunkter, skriv gärna till oss på Handelsbankens centrala Facebooksida. http://facebook.com/handelsbanken

Story

Välkommen! Har du frågor eller synpunkter, skriv gärna till oss på Handelsbankens centrala Facebooksida. http://facebook.com/handelsbanken



"För att kunna ge dig bästa möjliga service rekommenderar vi att du mejlar eller ringer oss och bokar en tid. Så kan vi förbereda ditt möte och du får snabbare hjälp. Välkommen att höra av dig!"
Address: Eskadervägen 10, 183 03 Täby
Phone: 08-633 28 70
City: Täby
Zip Code: 183 03


Opening Hours

Monday: 10:00 - 15:00
Tuesday: 10:00 - 15:00
Wednesday: 10:00 - 15:00
Thursday: 10:00 - 15:00
Friday: 10:00 - 15:00


related searches: Handelsbanken login, Handelsbanken UK, Handelsbanken careers, Handelsbanken London, Handelsbanken UK login, Handelsbanken UK branches, Handelsbanken business account, Handelsbanken AUM
Similar places near
SkandiaMäklarna Täby SkandiaMäklarna Täby 54 meter Var där för att hämta nycklar, engagerad personal som jag fick mkt bra info av om an...
Reviews
Ansökte om lån och fick prata med någon som uppenbarligen tyckte att det var problematiskt att visa kunderna respekt. Mitt tips: Utbilda personalen i kundbemötande. Nu byter jag kontor.
Ringer aldrig upp.. haft företags konto där i 5 år . Överlägset det krångligaste och minst tillgängliga banken jag någonsin varit med om.
Varför accepterar inte Handelsbanken andra bankers BankID som svenska myndigheter och sjukvården godkänner? Varför krångla till det med ett eget BankID? Varför kräver banken att kunden har en internetbank för att ens kunna skicka ett meddelande enligt kundservice som inte kunde hjälpa mig? Självklart för att försvåra för kunderna att avsluta sina konton. Otroligt dåligt och icke serviceinriktat. Aldrig mer Handelsbanken.
Omoderna, och långsamma på att återkoppla via mail. Tyvärr inte speciellt service-minded heller. Dessutom krångligt att avsluta allt hos Handelsbanken när man inte längre vill vara kund. Räcker inte med att den nya banken skickar in en avslutsförfrågan. Det har gått över en månad och jag är fortfarande ofrivilligt kund hos Handelsbanken.
Förklarade för vår handläggare att vi var första lånstagare och behövde hjälp!! Hon lurade oss helt på räntan, samt att hon la upp amortering på både bottenlån och topplån automatiskt. Vilket gör att vi har behövt betala betydligt mer ränta än om vi hade amorterat bort topplånet först. Har pratat med både swedbank och Nordea som alltid lägger automatisk full amortering på topplånet för att hjälpa kunden att bli av med lånen istället..
Otrevlig personal! Fick jag ge 0 stjärnor så skulle jag!
Bra och tydliga svar på mina frågor +väldigt bemötande
Fantastisk service och väldigt hjälpsamma!
Har skickat över 4 meddelanden för att säga upp mitt konto. Har inte fått något svar för en vecka. Har även ringt till kundtjänsten bara för att höra att kontoret kommer säkert höra av sig via internettjänster. Helt sämst. Vill man bli en kund så får man bli den inom en dag men vill man säga upp någonting för att man ska flytta utomlands så får man absolut ingen hjälp. Kommer aldrig bli en kund hos handelsbanken igen.
Segast någonsin
Comment on this business

Directions to Handelsbanken with public transportation


Näsbypark 60 meters
29
Näsbyparks centrum 70 meters
Näsbypark 70 meters
617
618
619
691
961
Kryssarvägen 80 meters
961
Eskadervägen 80 meters

to add Handelsbanken map to your website;