facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Handelsbanken

Handelsbanken

About

Välkommen! Har du frågor eller synpunkter, skriv gärna till oss på Handelsbankens centrala Facebooksida. http://facebook.com/handelsbanken

Story

Välkommen! Har du frågor eller synpunkter, skriv gärna till oss på Handelsbankens centrala Facebooksida. http://facebook.com/handelsbanken

Address: Värmdövägen 195, 131 04 Nacka
Phone: 08-666 42 40
City: Nacka
Zip Code: 131 04


Opening Hours

Monday: 10:00 - 15:00
Tuesday: 10:00 - 15:00
Wednesday: 10:00 - 15:00
Thursday: 10:00 - 15:00
Friday: 10:00 - 15:00


related searches: Handelsbanken login, Handelsbanken UK, Handelsbanken careers, Handelsbanken London, Handelsbanken UK login, Handelsbanken UK branches, Handelsbanken UK review, Handelsbanken values
Similar places near
Pepins Pepins 3 km Dubbla pengarna på kort tid i Solelgrossisten och väldigt bra forum som öppnar för d...
Handelsbanken Handelsbanken 6 km Jätte bra service! Smidigt att ha ett kontor i närheten!
ArdenX ArdenX 6 km ArdenX is a global fund with a broad investment mandate. We are currently focusing on...
Reviews
Ett bankkontor som inte lånar ut en slev när det regnar manna. Otroligt ängsliga. Detta gäller krediter till företag och privatpersoner. Årtionden med problemfri bank/kundrelation betyder inget för det här kontoret. Om jag och min familj inte byter bank så byter vi alla i alla fall kontor. Personalen är trevlig men man kan inte göra investeringar och betala med trevlighet.
Har alltid gillat mina kontakter med HB, på detta kontor tyvärr dålig kundtjänst/service. Ingen riktig hjälp eller rådgivning. Det känns som om de inte bryr sig och de hör aldrig av sig. Efter flera decennier som kund tvingade de mig att spara fast jag väljer att amortera, kunde inte medge större kontantuttag utan föranmälan, gör inget för att stoppa eller följa upp phising/skimmingincidenter. De är nästan lite otrevliga och man får en känsla av att de vill sätta sig på en. Inte särskilt bra servicekänsla.
Edin på kundtjänst är en stjärna!
Otrevligt bemötande när dom ringde upp mig på telefonen 2månader sent. Jag fick knappt säga mitt ärende utan att bli avbruten. Näe den banken kan stänga ner eller byta personal.
Mycket ojämnt bemötande. Griniga människor ena dagen ”det får du boka tid för” och tillmötesgående, hjälpsamma och normala en annan dag. De värsta verkar vara borta, men det är alltid en osäkerhets- och obehagskänsla att behöva gå dit. Fasar ut SHB framöver. Ohållbart.
Tack för hjälpen och ett trevlig bemötande. Det grannen Swedbank vägrade att utföra på plats på kontor, var inga problem hos SHB Nacka.
Tack för Jekaterina! Hjälpsam och supertrevlig tjej! Tack!
Egentligen lite tråkig MEN ändå i topp år efter år!
Stänger så tidigt, kl15 stänger ni??
Översatt av Google Trevlig och hjälpsam personal. Svara alltid på mail. Varför skulle du vilja gå till ett annat kontor för din bankverksamhet. Original Nice and helpful staff. Always answer emails. Why would you want to go to another branch for your banking.
Comment on this business

to add Handelsbanken map to your website;