facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Handelsman Flink Restaurang och Handelsbod

Handelsman Flink Restaurang och Handelsbod

About

Öppettider:
Vi har öppet lörd och sönd från 30 april fram till midsommar, därefter har vi öppet varje dag.

Öppettider kommer snart!

Varmt välkomna!

Address: Handelsman flink, 474 91 Ellös
Phone: 0304 - 55051
City: Ellös
Zip Code: 474 91


Similar places near
Orust Golfrestaurang Orust Golfrestaurang 2 km Väldigt blöt inte värt 400 spänn
Birdie NamNam - Orust golfrestaurang Birdie NamNam - Orust golfrestaurang 2 km Väldigt blöt inte värt 400 spänn
Ellös Hamnkrog Ellös Hamnkrog 3 km En mycket trevlig restaurant vid hamnen. Vi åt Angus, räkmacka och torskrygg. Alla my...
Nabben's Krog Ellös Nabben's Krog Ellös 3 km Ok mat. Dock höga priser för det man får. Det som drar ner betyget är att dom erbjöd ...
Reviews
Jättemysig restaurang och trevlig personal. Maten var god, inte fantastisk men god. Det som drar ned betyget var dock att det tog väldigt lång tid trots att det inte var många gäster alls där. När maten sedan kom så var delar av den kall. Vi valde dock inte att säga till om detta, så kanske vårt eget fel, men kunde inte vänta på att få nya/annan mat. Miljön och stämningen är dock jättabra, och utsikten är svår att slå.
Vad har hänt här? Inga gäster, tom restaurang. Här behövs en rejäl renovering och nystart. Stället är slitet. Ingen plats jag rekommenderar.
Inte ätit på restaurangen på länge men brukar stanna på en glass. Kul med bevarad handelsbod men mest prydnad, inte så mkt roliga saker att handla numera. Trevlig personal! Brygga precis nedanför
En tidigare lanthandel, omgjord till resturang och försäljning av ting. Mest känd genom Evert Taube, som kallade handlaren Flink, för att han i bygden var känd för sitt eftertänksamma sätt när han expedierade varor till sina kunder.
Bra och vällagad mat! Stanna och ät något.
Stakt mat samt 1tim väntetid på maten ..... o ingen glass efter..... Inte värd för pengarna....
Njae.. Varit här tidigare och fått både god mat och fin service. Denna gång blev besöket dock lite av en besvikelse.. Maten tog väldigt god tid på sig, 50 minuter trots att restaurangen var i stort sett helt öde.. Vid det laget hade drycken hunnit bli varm och kolsyran försvunnit för längesedan.. Det kändes även lite underligt att uniformerad personal förhoppningsvis slutat för dagen? satt bland gästerna på uteserveringen och hade högljudda samtal.
Fick vänta länge på bord. Ingen dryckeslista vilket gjorde att servitören fick stå o rabbla och vänta på dryckbeställning vid varje bord. Hamburgertallriken som vi beställde tog alldeles för lång tid och när vi väl fick den så var pommes fritesen sönderfriterade och stenhårda och dessutom osaltade. Burgaren var supertorr. När vi betalade så påpekade vi detta men det emottogs med en axelryckning. Kan inte rekommendera denna resturang tyvärr.
Mysig handelsbod och en restaurang brevid som har mycket god och vällagad mat. Fin utsikt.
Jättebra ställe med bra mat. Rekommenderar Karins fish n chips.
Comment on this business

to add Handelsman Flink Restaurang och Handelsbod map to your website;