facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Handla på byn i Örkelljunga - officiella

Handla på byn i Örkelljunga - officiella

About

Detta är Handelsgruppen i Örkelljungas officiella sida. Vi är en del av Örkelljunga Näringsliv. Långlördagar, jippon, aktiviteter och event!

Story

Detta är Handelsgruppen i Örkelljungas officiella sida. Vi är en del av Örkelljunga Näringsliv.
Här får ni information från handlarna i Örkelljunga om vad som händer i centrum. Information om långlördagar, event, jippon, erbjudanden och andra aktiviteter! #handlapåbyn

Address: Örkelljunga, 286 31 Örkelljunga
City: Örkelljunga
Zip Code: 286 31


Similar places near
Wild Wild West Tjugotolv Wild Wild West Tjugotolv 3 km Ta chansen och åk med kåren på nästa stora snackis, kanske gör ni er lägerby till er ...
Camp Ivarsgård Camp Ivarsgård 10 km Fantastiskt ställe, kul aktiviteter och härlig personal. Riktigt god mat och kan ta ...
Stig in i stugan Stig in i stugan 11 km Teatergrupp i Karsatorp, Örkelljunga. Startad januari 2015.
Reviews
Bra öppettider men dyrt. Trist personal med låg servicenivå.
Allt jag ville ha fanns. Det är ju jättebra!
Bra varor till vettiga priser. Trevlig service. Här står Örkelljunga Civilförsvarsförening och demonstrerar Hemberedskap.
Bra urval av produkter, sektionen för 10 kronors produkter får ett plus. Oftas bara en kassa öppen och personal inte alltid på gott humör.
Utomordentligt sortiment, 12:- avd., kyld läsk, snabb kassa, fantastiskt chark, hjälpsam personal, bra skyltat, rent och fint, 10:- för WC doneras till hjälp organisation,
Coop är bästa affär men idag jag blev misshandlade av en person där ,jag handlar alltid där utan konflikter men idag den personen är väldigt rasist han kom direkt till mig och frågade om jag har gömt nåt i fickan! jag blev jätte irriterad även om personalen tog honom till annat rum men varför kom han direkt till mig?! för att jag är invandrare?!
Mat m.m. Bra grejer!
Stort och rymligt. Ingen trängsel. Mycket personal som gärna hjälper till. Kampanjer på hyllkanter är ofta inte inprogramerade i kassa. Överlag dyrare matpriser här än i mellan skåne.
Det känns luftigt i affären och det är bra spridning på varorna. Saknar dock som det var innan på ett ställe med större blandat utbud av varor ex. t-shirts nattlinnen ,blusar, hinkar m.m. Allt var samlat som en mysig avdelning där man ofta plockade på sig mer än man hade tänkt . Bra att ha grejer. Viktigt att tillmötesgående personal finns och det gör det. Hjälpsam personal som ofta går med och visar var varan finns som man frågar efter. Coronatänk med handsprit och avstånds- avgränsning vid kassorna etc.
En vanlig Coop butik utbudet är bra men lite för dyrt. Coop borde satsa på flera extra priser . Alla kunder vill inte vara medlemmar . De tycker inte om att bli medlemmar enbart för att få köpa varor lite billigare. Och turister önskar också köpa förnödenheter såsom frukt grönsaker m m till ett förmånligt pris utan medlemsplastkort.
Comment on this business

to add Handla på byn i Örkelljunga - officiella map to your website;