facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Handskbutiken Frank Möller

Address: Västerlånggatan 71 , Stockholm 111 29, AB, SE
Phone: +46 8 24 02 38
City: Stockholm
Zip Code: 111 29


Similar places near
Angela C Boutique Angela C Boutique 1 km Trevlig skobutik!
Handskbutiken Frank Möller Handskbutiken Frank Möller 2 km Varning för detta företag! Beställde handskar via Miinto.se. De passade inte och retu...
Asplunds Väskservice Asplunds Väskservice 2 km Har lämnat flera väskor och skor för reparation här. Så fint hantverk, vänligt bemöta...
Wacko Wacko 2 km
118 Second Läder 118 Second Läder 3 km Denna butik skulle kunna ha entre’ avgift. Att gå in här är att träda in i mer än en ...
Calou Calou 3 km För en som i stort sett aldrig har höga klackar och är enormt känslig på hur skor sit...
Reviews
Varning för detta företag! Beställde handskar via Miinto.se. De passade inte och returnerades. Handskbutiken godkände inte returen med hänvisning till att "det finns spår av användning på fingrarna". Hur är detta möjligt? Efter att handskarna endast har provats! Svaren måste vara - dålig kvalitet på handskar, företag och kundbemötande.
Väldigt bra butik! De har en stor mängd av olika produkter och alla till rimliga priser. Personalen är dessutom väldigt vänliga och gav mig bra tips. Skulle definitivt rekommendera!
Stort utbud, synd att handskarna knappt syns från gatan på grund av allt krimskrams
Handskar av bra kvalitet och ägaren var trevlig nog att hjälpa mig med en felaktig returorder från min sida. Problemet löstes snabbt och effektivt. Skulle rekommendera att kolla deras handskar.
Jag beställde Herrskinnhandskar från Handskbutikes hemsida, de är behagliga och underbart mjuka och de var dessutom bra prissatta. De kom till Finland på 4 dagar. Kundtjänst är vänlig. Från och med nu kommer jag att beställa handskar från Sverige, för man kan inte få släta skinnhandskar från Finland till ett rimligt pris.
Bra grejer i skyltfönstret, men det var stängt hela dagen när vi var där. Det fanns inga tecken på öppettider, bara en tidning med e-post och webbsida kontakt.
Ebay/amazon produkter
Comment on this business

to add Handskbutiken Frank Möller map to your website;