facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hans Keramik

Hans Keramik

About

Här visar jag unika keramikföremål tillverkade i stengods.

Story

Hans Keramik tog sin mentala form i slutet av 70-talet och en något mera fysisk inleddes på allvar vid Kyrkeruds Fhsk i Årjäng 1981. Studierna fortsatte sedan vid Högskolan för Design och Konsthantverk (HDK) på konsthantverkslinjen och grenen för keramikkonst 1983-88. Under denna tid gjorde jag praktikperioder hos keramiker Kerstin Andersson, Mölnerud Brunskog och hos Törngrens Krukmakeri i Falkenberg, samt deltog vid glasyrkurser för keramiker Anders Fredholm, Ölserud Högboda, vid två tillfällen.
1992 öppnade jag egen verkstad och butik på Fästningstorget i Karlsborg. Avslutade denna verksamhet år 2000 och var sedan anställd på Guldkroken Keramik i Hjo 2001-2006.

Efter mer än 8 års uppehåll, men sedan länge med leran i blodet, började jag åter en skapande verksamhet under våren 2014. Jag är mycket tacksam för att jag fått nya möjligheter att skapa föremål av det fantastiska materialet lera. I min produktion kommer en att kunna se tydliga spår av handens arbete. En ska kunna känna och se hur jag har drejat, glaserat och dekorerat.
Jag vill ge Er ett gediget utfört hantverk med ett konstnärligt värde, i ett keramiskt gods byggt på många års utbildning och praktiskt arbete. Min förhoppning är att jag ska kunna sprida glädje till alla intresserade som vill ta del av mitt konsthantverk.

Address: Mellangatan 21, 546 30 Karlsborg
Phone: 0706519657
City: Karlsborg
Zip Code: 546 30



related searches: Hans keramik toepferei, Keramik KRAFT, Keramik bemalen Düsseldorf Gutschein, Pottery hontas Keramik Studio, Keramik bemalen Düsseldorf-Heerdt, Keramik brock, Keramik bemalen Düsseldorf cafe, Keramik bemalen duisburg
Similar places near
Reviews
Hög klass och kvalite samt trevligt bemötande i denna fina butik som säljer konst och hantverk så som keramik, trä, målningar, fårskinn och vadera smycken i silver.
Comment on this business

to add Hans Keramik map to your website;