facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for hanssonbil.se Alingsås

hanssonbil.se Alingsås

About

Hansson Bil i Alingsås AB är en fullserviceanläggning som tar hand om dig, ditt bilköp och din bilservice. Vi är Subaru & Peugeot auktoriserade.

Story

Vi är en fullserviceanläggning på Kungegårdsgatan 8. Där driver vi både försäljning av begagnat som nytt, verkstad samt rekond.



"Peugeot , Subaru, Mitsubishi återförsäljare begagnat och nytt. Auktoriserad verkstad för Peugeot, Subaru, Mitsubishi och Citroen.Vi gör service, reparationer, hjulinställning, AC reparationer, byte och reparationer av vindrutor."
Address: Kungegårdsgatan 8, 44157 Alingsås (commune)
Phone: 0322-303800
City: Alingsås
Zip Code: 44157



related searches:
Similar places near
Alingsås Bilverkstad Alingsås Bilverkstad 3 km Svarade inte i telefon flera gånger. Inget nyckelinkast, vilken verkstad har inte det...
Reviews
Vilken Service. Tack så jättemycket för hjälpen idag som alla andra gånger ni hjälpt mig. Här är det personal som bryr sig om sina kunder.
Bra mottande ock lyssnande vid förklaing/ beskrivning av fel. Beställde hem del till dagen efter.Fel åtgärdat Tack!!!!!
Min bilverkstad forever alltså. Wow säger jag bara
Helt ok handlare. Har inte speciellt många lagerbilar då de prioriterar försäljning över visning.
Ett. Väntade i nästan 10 minuter på att en butikssäljare skulle avsluta "Ett mycket viktigt privat telefonsamtal". Två. Köpte en ny bil hos er som sjönk mer i värde än jag hann betala. Resultatet blev att jag hela tiden hade mer lån på bilen än den var värd. Jag fick alltså betala för att bli av med bilen.
Efter telefonkontakt med en säljare kom vi överens om att jag skulle komma och titta på en bil några dagar senare samt att säljaren skulle höra av sig om någon annan visade intresse för bilen innan dess. Sagt och gjort, några dagar åker jag och min fru hit från göteborg för ett sannolikt köp. Bara för att få veta att dom sålt bilen redan. Tack för en 2h roadtrip till Alingsås en lördagsmorgon helt i onödan.
Är återkommande kund sedan några år tillbaka. Det är alltid Krantz Auto jag ringer när jag behöver hjälp med bilarna och jag är alltid supernöjd. Rekommenderas varmt!
Bästa verkstads och försäljnings personalen som visar ett stort engagemang mot kunden.
Tänkte kolla på en ny bil. Men det blev inte mycket med det. Fanns ingen personal som verkade ha tid.
Trevlig personal och det känns personligt. Finns dock inte så många bilar i hallen om man nu vill testa på olika bilar.
Comment on this business

to add hanssonbil.se Alingsås map to your website;