facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hanssons Kiosk, Vara

Hanssons Kiosk, Vara
Address: Torggatan 24, 534 31 Vara
Phone: 051210828
City: Vara
Zip Code: 534 31



related searches:
Similar places near
Jason's Burgers Jason's Burgers 179 meter
Reviews
Bra mat och trevlig personal. Jag kan rekommendera lax och räksalladen. Den är god och generöst tilltagen.
Helt ok käk, lysande service av song Khon Thai. Bra grepp om läget.
Ok mat. Gammal klassiskt gatukökskäk. De kan dock bara ta en beställning åt gången. Så räkna med att det tar tid om ni är några stycken. Alternativt ta allt på en beställning.
En riktigt bra korvmojj med ett brett utbud
Klassisk korvkioskmat,på porslinstallrik . Väl tilltagen portion med fräsch sallad . Parkering: Parkering precis utanför .
Miljön så där mat helt okey Parkering: Trångt om det överhuvudtaget finns det är vid lunch
Stor variation på snabbmatsrätter, inklusive asiatiskt, serveras av trevlig och effektiv personal. Väl värt som alternativ till traditionella vägkrogar.
Maten var jättebra! Personalen använder ej handskar, tar i ostekta hamburgare och även osten med händerna, andvänder ej tång som för mig är en självklarhet! Skärpning med hygien och vart tog Corona säkerheten vägen! Defensivt ingen bra reklam!
Världens bästa, hanssons kiosk är mycket bättre än McDonalds och max och burger king!. 100% rekomenderar.
Barnen ville ha "barnmeny hamburgare" för 65 kr. Yngsta dottern har celiaki. Frågade om de hade glutenfritt hamburgebröd finns frysta i alla mataffärer, men tyvärr. Dottern gillar ofta inte brödet ändå, så jag bad att få burgaren utan bröd. Tjejen i kassan säger då att i så fall ingår inte dryck. Jag ifrågasätter starkt detta, men får bara till svar "Han har bestämt så" och "Det är inte menyn". Efter en stunds surande så frågar jag om dricka ingår om dottern tar brödet brevid, vilket det tydligen gör. Får så tillslut ändå en okej barnmeny med hamburgare med ost, utan bröd, och med inkluderad dricka. Tips till restaurangägaren ge personalen lite mer förtroende att fatta egna beslut, samt att köpa in några glutenfria hamburgebröd att ha i frysen. Kan vara värt mycket för ett barn med glutenintolerans att kunna få likvärdig mat. Kebabtallriken som jag beställde var god.
Comment on this business

Directions to Hanssons Kiosk, Vara with public transportation


Vara station 120 meters
102
103
104
109
150
151
159
BUSS
Västtågen
Solgården 180 meters
102
103
104
109
150
151
159
Vara Alléskolan 250 meters
104
109
150
151
Rådmansgatan 270 meters
104

to add Hanssons Kiosk, Vara map to your website;