facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hantverkscafét

Address: Vallg. 14 , Kungsbacka 434 30, O, SE
Phone: +46 300 777 22
City: Kungsbacka
Zip Code: 434 30



related searches: Hantverkscafét kungsbacka age
Similar places near
Åsa hembageri Åsa hembageri 16 km Alltid trevliga! Köper frallor på helger ibland som alltid smakar gott. Var och fikad...
Reviews
Mysigt litet ställe att äta frukost när man inte har möjlighet att göra det hemma. Dock ingen kundtoalett. Men annars goda mackor och gott kaffe.
Rätta mig om jag har fel, men känns som att det är annan ägare. Maten känns inte hemtrevlig och svensk längre. Deras stora tekaka med skagenröra och kanelbullar var mina favoriter, men det är inget som återstår. Mängden mat är lika frikostig, men med stort tapp på kvalitén.
God mat och fika. Platsen är liten, gemytligt och väldigt ombonad. Enda minus att det inte finns kundtoalett. Men det finns nära på torget.
Samma goda tonfiskröra och förstaklassiga arbetar-frukost som "hantverks-kungsbacka" gjort sig vana vid. Men det hade inte gjort ont med lite mer armbågsutrymme i serveringen. Det kan bli trångt ibland
Litet och mysigt med god mat. Men det bästa av allt: SUPER HUNDVÄNLIGA ÄGARE
Mysigt gammaldans cafe med god hemlagad mat och gott. hembakt .Vi åt en varm macka med pannbiff ägg ,bacon.
Väldigt trevligt litet café i gammal stil. Ligger lite undangömt så det är inte vem som helst som hittar dit. Väldigt goda luncher och baguetter till bra priser. Väldigt trevlig personal! Rekommenderas att göra ett besök här!
God frukost, trevligt bemötande. Rekommenderas!
Jättetrevligt och trevlig personal!
Schysst, enkelt matställe. God husmanskost, min mat var dock ljum idag. God kaka till kaffet.
Comment on this business

to add Hantverkscafét map to your website;