facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hantverkscentrum

Hantverkscentrum

About

Hantverkscentrum i Tibro har bytt namn till Tibro Hantverksakademi och har nu en ny Facebook, följ "Tibro Hantverksakademi" så du inte missat något!

Story

Folkuniversitetets Hantverkscentrum erbjuder utbildningar som bygger på den tradition, kunskap och utveckling i möbelbranschen som gjort Tibro till Sveriges möbelcentrum. Här utbildas dagens hantverkare i traditionella yrken inom möbel- och inredningsproduktion tillsammans med de som har en övergripande funktion i branschen, projektkoordinatorer. Hos Folkuniversitetets Hantverkscentrum i Tibro kan du påbörja din resa mot att leva som hantverkare. Med alla utbildningar under samma tak får du en helhetssyn inom produktionen av möbler och inredningar oavsett inriktning eller utbildningsform.
Eleverna deltar i projekt i samarbete med designskolor och med andra hantverkare som förbereder för verkligheten och bygger viktiga kontakter inför framtiden. Skolan bedriver utbildning inom yrkesgrenarna Trähantverk, Tapetsering, Förgyllning, Träbildhuggeri, Dekormåleri och Möbelrestaurering. Skickliga yrkesmän inom dessa traditionella hantverk är en förutsättning om vi ska kunna vårda vår kulturhistoria på ett riktigt sätt. Ska hantverken överleva på sikt krävs även nya uttryck. Det kallar vi Levande Hantverk!

Address: Grönhultsvägen 2, 543 51 Tibro
Phone: 050412550
City: Tibro
Zip Code: 543 51


Similar places near
Tibro Hantverksakademi Tibro Hantverksakademi 72 meter Utan tvekan den bästa skolan jag någonsin läst på! En miljö som inspirerar till kreat...
SMEA Produktion AB SMEA Produktion AB 1 km Bjuder på kaffe.
Nyboskolan Nyboskolan 2 km Lärarna blackmailar elever skäller på dom ger dom usla betyg lärarna lyssnar inte på ...
Sporthallen Sporthallen 2 km Äldre hall men bra med parkering, kafeteria och läktare. Finns både A- och B-hall att...
Gläntans förskola, Trollebo Gläntans förskola, Trollebo 10 km Gläntans förskola ligger i Fagersannna, vackert belägen nära sjön Örlen. Vi har en ...
Reviews
Den roligaste rehab utbildningen jag gått. Lärt mig mycket under 20 veckor.
Härlig yrkeshögskola med kompetenta och duktiga lärare.
Comment on this business

to add Hantverkscentrum map to your website;