facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hantverksdata

Hantverksdata

About

Välkommen till Hantverksdata Vi utvecklar system för hantverkare och har över 45 års erfarenhet av entreprenad- och servicebranscherna.

Story

Välkommen till Hantverksdata

Hantverksdata är ett företag med drygt 90 anställda och över 45 års erfarenhet av entreprenad- och servicebranscherna. Våra produkter är branschledande administrativa programvaror utvecklade för de olika hantverksbranscherna. Vår långa erfarenhet av projektledning, kundservice och utbildning, bidrar till att vi på ett effektivt sätt kan förbättra resultat och kvalitet vid varje installation.

Marknadsledande och expanderande

Idag är vi marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system. Dessutom Expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som larm, golv, plåt & vent, kyla och hiss. Sammanlagt har vi ca 4 000 företag och drygt 35 000 användare inom de olika branscherna. i vårt mobila arbetsordersystem har vi mer än 16 000 användare och antalet växer varje dag.

Program utvecklade av hantverkare för hantverkare

Vårt mål är att underlätta hantverkarens arbete och vardag. Därför är våra system utvecklade av hantverkare för hantverkare till skillnad från många andra system. Vi har från början utgått från branschens förutsättningar och tagit vara på hantverkarnas synpunkter och erfarenheter.

Hantverksdata i Norden

Hantverksdata har dotterbolag i Sverige, Finland och Danmark.
Besök gärna deras hemsidor.



"Idag hjälper vi över 90 000 hantverkare att digitalisera sin verksamhet. Våra produkter är branschledande administrativa programvaror utvecklade för de olika hantverksbranscherna. Samla lön, tidsrapportering, kundreskontra och mycket annat i samma system!Entré är ett affärssystem med kraftfulla funktioner som vänder sig till de större entreprenad- och serviceföretagen. Kärnan i systemet är hanteringen av projekt med material och tid. Vilka behov har du?"
Address: Vendevägen 85B, 18291 Danderyd
Phone: 08-4737000
City: Danderyd
Zip Code: 18291


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:30
Tuesday: 08:00 - 16:30
Wednesday: 08:00 - 16:30
Thursday: 08:00 - 16:30
Friday: 08:00 - 16:30


related searches: Hantverksdata Adelis, Hantverksdata Allabolag, Hantverksdata customers, Hantverksdata linkedin, Hantverksid, Hantverksdata Norway, Next One Technology, Bygglet
Similar places near
Tobii AB Tobii AB 968 meter Jättetrevligt ställe att besöka. Visserligen jobbar jag där, men nu vet säkert någon ...
Tobii Gaming Tobii Gaming 968 meter Rank up and improve your gaming skills, streams and gameplay with Tobii Eye Tracking.
Exclusive Networks Sweden Exclusive Networks Sweden 1 km Var där på kurs, lokalen var bra. Men man ska nog byta ut kursstolarna för de var int...
Inuit AB Inuit AB 2 km Översatt av Google Bra företag. De bästa distributörerna av ManageEngine i sverige O...
Reviews
Detta affärssystem har verkligen växt och blivit helt fantastiskt. Super snabb och smidig fakturering med enkla och tydliga menyer.
Supporten under all kritik. Svarar aldrig på mejl. Entré Office synkroniserar inte med bokföringssystemet som utlovat, och jag som kund blir ombedd att boka bort manuellt, även fast vi betalar för tjänsten . Går inte att skicka ROT-filer eller påminnelser pga detta. Jag skulle aldrig rekommendera detta system till någon utav mina kunder på byrån.
Förvirrad support när det gäller avtalsfrågor, skulle prova på 30 dagar men slutade med att jag fick betala 2 användare i 4mån, ingen kan förklara varför de släpar med faktureringen så man inte ska kunna säga upp avtalet i tid.
Allmänt dåligt system. Håller inte och levererar inte vad det lovar. Mycket strul som kostar väldigt mycket i slutändan att reda ut.
Gillar Hantverksdata skarpt efter att varit kund hos konkurrent. Bra system med trevlig support! Deras system sparar många timmar i månade!
Användarvänligt och smidigt. De få tillfällen jag haft problem har jag fått snabb hjälp av den trevliga supporten.
Ligger mer nere än uppe . Bra när det fungerar . Tyvärr för mycket driftstörningar.
Comment on this business

Directions to Hantverksdata with public transportation


Mörbydalen 100 meters
606
Mörby Mörbydalen 100 meters
Djursholms Ösby 220 meters
Djursholms Ösby station 230 meters
606
698
Djursholms Ösby station 240 meters

to add Hantverksdata map to your website;