facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Happy katthotell & kattpensionat Bjärred

About

Litet nybyggt kattpensionat med 6 + 3 rum & utegårdar. Beläget i Bjärred väster om Lund mellan Löddeköpinge & Lomma i västra Skåne. Välkommen!

Address: Norra Västkustvägen 87, 237 91 Bjärred
Phone: +46705944084
City: Bjärred
Zip Code: 237 91



related searches: Podvins kattpensionat, Ringsjön katthotell, Ängelholm katthotell
Reviews
Fina rum för katterna
Min katt Sixten har haft det väldigt bra vid sina vistelser hos Susanne på Happy katthotell. Jag kan varmt rekommendera detta. Var ute i god tid när ni bokar! Det är ett populärt ställe.
Jag har haft mina trenumera tyvärr bara tvåburmakisar på Happy flera gånger och aldrig blivit besviken. Katterna får den bästa omvårdnad och omtanke plus kel man kan tänka sig. Fräscha och trivsamt inredda rum samt mat och sand av toppkvalitet. Kan varmt rekommenderas!
Vi har haft våra katter Polly och Sheldon på detta katthotell flera gånger och vid ett tillfälle en hel månad. Allt har fungerat utmärkt vid hämtning och lämning, rummen är rena och fräscha och det är toppen att katterna har tillgång till utevistelse. Det är uppenbart att ägaren bryr som om djuren och tar väl hand om dem.
Vår älskade Kajsa har varit hos Susanne på Happy Katthotell vid två tillfälle under 2017 och 2018. Vi är mer än nöjda. Mysigt inrett och fräscht och fint. Susanne är väldigt mån om katterna. Känns väldigt tryggt att ha Kajsa där <3. Hon ska dit till vintern igen. Rekommenderas innerligt <3!
Comment on this business

to add Happy katthotell & kattpensionat Bjärred map to your website;