facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Haralds i Jung

About

Välkomna till Haralds. E 20 bästa rastplats me restaurang affär o bensin.

Address: Jung Jungatorp 1, 535 92 Jung (Vara)
Phone: 051222300
City: Jung
Zip Code: 535 92



related searches:
Reviews
Har allt man behöver både butik, likt vilken bensinmack som helst samt en pizzeria i anslutning till butiken. Finns både Tesla laddare samt bensinpump. Verkar var ett populärt ställe för lastbilschaufförer och de är alltid ett bra tecken. Maten är helt okej, absolut inget överdrivet, priserna är som alla andra i Sverige. Miljön är som en roadside dinner de är helt okej. Jag stannar alltid här när jag kör från t.ex. skara till Göteborg. Tycker absolut det är värt ett stopp om ni behöver äta eller fylla på med något. Inget negativt att säga. Barnvänlighet: När jag var där var det massivis med barn i 6-12 års åldern, de finns all form av mat som barn gillar och sittplatser till ungarna. Parkering: Ellbilsladdare SuC Tesla.
Jag har besökt denna bensinmack flera gånger och varje gång har jag haft en positiv upplevelse. Personalen är alltid vänlig och tillmötesgående, både när jag tankar och när jag använder deras paketutlämningsplats. Mackens restaurang har också god mat till ett rimligt pris. Jag har provat allt från deras cheeseburgare till sallader och allt har varit välsmakande. Jag uppskattar också den trevliga inredningen som skapar en avslappnad atmosfär. Totalt sett är detta en härlig plats att stanna till vid under en bilresa, eller för att bara hämta ett paket och äta en bit mat. Rekommenderas starkt!
Bra husmanskost här o gottMat: 4/5
Kärlekslös mat och har blivit lite slitet. Uteserveringen drabbas ofta av kryp från de omgivande åkrarna. Caféets utbud är bättre.
Lite butik och restaurang pizza. Service pizza inte le. Om du hungry det är pizza , ok.
Klassiskt truckstop. Har det mesta för alla. Laddstolpar för elbil intill restaurangen. Bra parkering för 24 m.Mat: 3/5
Helt ok kebabsallad. Dugligt som stopp under en längre resa. Inte botten men långt ifrån toppen. Kunde önskat mer på tallriken, och lite för vattnig kebabsås. 10-åringen tog en 150gr hamb.tallrik och den hade klent med tillbehör. Kan ändå tänka mig att återvända om det behövs.
Ligger kanon ut med E 20 i Jung, mat finns i alla varianter, du hittar alltid något som du tycker är gott.
Åt en utmärkt rödspätta med god remouladsås som dagens rätt. Jättegott kaffe och fräscha toaletter. Bra parkeringsmöjligheterMat: 5/5
Stannade för lunch med familjen, blev imponerad av meny, priser och service. Mycket olika rätter för 120:-/stMat: 4/5
Comment on this business

to add Haralds i Jung map to your website;