facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hardys

Hardys

About

Välkommen till Hardys! Frukost, hemlagade favoriter, á la carte, sallader, hamburgare, kebab, korv, smörgåstårtor, baguetter, smörgåsbomber, glassbar.

Story

Välkommen till Hardys! - Matkärlek sedan 1979
På Hardys kan du, sedan invigningen 1979 avnjuta världens* godaste hamburgare! Den innehåller vår hemlagade hamburger-
dressing, som finns med sedan starten, och som tillagas enligt hemligt originalrecept.
Under åren har vi utökat menyn, och erbjuder idag allt från á la carte till rejäl husmanskost, tillagad från grunden.
*med världen avses här Mellanskåne.

SMÖRGÅSBAREN! Här hittar du allt från festliga smörgåstårtor till fräscha baguetter och smarriga räk- och kycklingbomber.

GLASSBAREN! Härliga glassnyheter varje år!

Address: Frostavallsvägen 2, 243 32 Höör
Phone: 041324211
City: Höör
Zip Code: 243 32



related searches:
Similar places near
Michalis Grekiska Mat Michalis Grekiska Mat 2 km Jättetrevligt snabbmatsställe där man kan sitta ner inomhus. Maten känns vällagad och...
Bosjökloster Golfklubb Bosjökloster Golfklubb 7 km Det här var verkligen en trevlig upplevelse som jag rekommenderar såväl gästande golf...
Reviews
Helt ok burgare vanligtvis. Undvik korven på den varma frukosten som är rent äcklig. Undvik kebab som för tredje gången i rad verkar vara uppvärmda rester från gud vet när. Översaltat med en "sås" som är fettig, för tjock och nästan smaklös. Parkering: Bra parkering intill. Blir dock full under vissa tider.
Ett tidigar smultronställe vi ofta besökte när ni passerade Höör men någonting har hänt. Är här nya ägare? Den tidigare kännslan av rätt kvallite till rätt pris infinner sig inte längre. Istället får jag kännslan av att fokus numera ligger på att maximera vinsten snarare än att ha nöjda och återkommande kunder. Ingen Coca Cola, i stället erbjuds "hardy cola" till menyerna. I stället för äkta Skånsk gräddglass från Ängelholm som är det självklara valet i själva hjärtat an Skåne erbjuds istället Triumf glass produkter. Dressingen i hamburgarna är någon rosa version som inte ens barnen uppskattade. Uteserveringarna är trevliga och i viss mån skuggade men som skyltarna på soptunnorna antyder har Hardy's problem med fåglar och det är ingen överdrift. Här är fullt av stora svarta kråkor som kommer ifrån alla håll innan du ens hunnit sätta dig till bords och de ger sig inte, skriker, kraxar och vill bli matade. Jag har inget emot att betala "top dollar" för bra mat men jag känner inte längr att det jag blir serverad på Hardy's motsvarar det jag betalar. Jag förutspår att, även om köerna är långa nu så kommer de troligen att bli betydligt kortare om här inte sker en förändring. Se hur det gick för Big Daddy's i Perstorp. En gång det mest populära gstuköket utefter väg 21. Numera inte ens en skugga av vad det en gång var. Tråkit on Hardy's skulle gå samna väg... Barnvänlighet: Inte särskilt barnvänligt. Parkering: Dåligt med parkeringsmöjligheter. Tillgänglighet för rullstol: Inte rullstolsanpassat. Trånt och otillgängligt för rullstolsr.
En varm sommardag rekommenderar jag alla att stanna på Hardys! De har något svalkande för varje själ! Rekommenderar starkt deras kaffeshake.
Mycket glass får man men kulglassen är sådär. Maten är dyr och inte så bra. Tråkig omgivning och kiosk men ett trevligt utflyktsmål om man har barn.
104 kr för nötköttskebab och vitlöksdressingen smakade inte alls vitlök, det skulle serveras med pommes strips fick vanliga pommes. Köttet kändes konstgjort och var stekt det kom inte från en grill. Dricka ingick men det stod inte vilken dricka så vi betalade 10 extra. Personalen var oproffsigt ofräsch lokal smutsig. Här kommer vi inte att äta mer.
Var där för ett snabbt stopp. Handlade snus och kaffe. De hade bara två sorters snus att välja mellan, men grymt bra med tanke på att det egentligen är ett mathak Supertrevlig och grann kassör/servitörTjänst: 5/5
Känslan är att Hardys blivit lite sämre än förr läs för 10 år seda. Åt hamburgarmeny. Själva hamburgaren var fryst "färdig" hamburgaren. Finns även hemmalagade alternativ som jag inte vet något om. Köttbullarna så gigantiska ut. Personalen här är trevlig och mycket tillmötesgående. Blev ett litet fel med en beställning och vi möttes inte av sura miner. Platsen är välbesökt varför det vid lunchtid kan vara upplevas trångt.
Stod och väntade på någon av de tre killarna som jobbade skulle ta beställning i över 10 minuter. Så blev inte fallet och mitt tålamod försvann. Blev ingen mat från hardys. Tydligen viktigare att snacka och gå ut och röka istället för hjälpa sina kunder som är villiga att betala för deras mat. Inte första gången heller. Men det blev den sista.
Normal gatuköks kvalité med halvfabrikat. Dipporna var hemma gjorda och riktigt god. Hamburgardressingen var det äckligaste jag ätit på en hamburgare med en sur smak. Den bör ni se över och göra om!!!
Hamburgaren var fullständigt smaklös, inte ett korn krydda på samt tunn och sladdrig. Det förvånade mig eftersom de förr haft väldigt god matMat: 2/5
Comment on this business

Directions to Hardys with public transportation


Höör Friluftsvägen 230 meters
445

to add Hardys map to your website;