facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Harö Livs

Address: SANDHAMN GUMMERHOLMEN 119 , Sandhamn 130 39, AB, SE
City: Sandhamn
Zip Code: 130 39



related searches: Harö livs sandhamn age
Similar places near
Ankaret Ankaret 6 km Det är riktigt roligt att som en årlig tradition besöka Ankaret med Sara Tolf. Ett tr...
Sandhamn Sea Club Sandhamn Sea Club 6 km Mycket trevligt och välbesökt poolområde med gott om solsängar, solstolar, matbord oc...
Café Strindbergsgården Café Strindbergsgården 6 km Supermysig innergård. Kom en Söndagseftermiddag efter midsommar så det var lugnt och...
Reviews
Riktigt härligt ställe, trevlig personal och mycket bra sortiment för att vara så långt ut och bra priser relativt läget! Har aldrig fattat folk som gnäller på priser med stormarknad på land som referens! De är inte så många tack och lov! Pricken över i, de har riktig Latte på fiket!!
En väldigt fin plats! Numera med lunch-möjlighet som jag inte har provat. Värt en omväg! 190731: Nu har jag även provat lunchen. Vi var ett sällskap på fyra som alla tog räkmackan. Så övriga rätter kan jag inte uttala mig om... Snabb, uppmärksam service. Väldigt god räksmörgås! Drack Sandhamns lager från Värmdö bryggeri. Gott. Och som grädde på moset: "riktigt" kaffe! Totalt sett en mycket trevlig lunchupplevelse!
Bra för segel och motorbåtar.men synd att de stora båtarna inte lägger sig vid boj mot bryggan och frigör 3-4 platser till mindre båtar. Butiken: Oerhört dyrt av förstådda skäl. Servering/Café: hembakat, olika sorts kaffe gör att betyget blir 4/5. Har öl och vinrättigheter samt serverar bl.a. en fantastisk Räkna ca.
En fantastisk plats att handla och spisa på. Bra och genomtänkt sortiment Trevlig tillmötesgående personal Fräscha enklare rätter och rättigheter. Enastående bakverk som jag dock måste avstå från. Goda möjligheter att förtöja på den stora brygganläggningen. Sopskjul, återvinning och toa. Underbar utsikt mot Hagede och Norrsundet.
Mindre butik med tämligen litet utbud och ett litet café med basutbud. Men trevligt att de har ett ställe på Harä.
Vattenhålet man alltid besöker när man är uppe vid huset. Här finns det mesta i matväg och man passar även på att ta en öl på bryggan.
Jättegoda räkmackor och gott vin. Älskar att vi har tillgång till mataffär och servering på Harö.
Harö livs är en pärla som man inte bör missa om man är i närheten! God mat och dryck och den trevligaste personalen!
Mysigt kafé, dock dyrt i affären vilket drar ner på stjärnorna
Bra butik och fantastisk servering på bryggan. Mat, glass, öl, musik
Comment on this business

to add Harö Livs map to your website;