facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Harrys Lund

About

Skandinavisk restaurang med stort hjärta till maten och fram för allt gästen. På Harrys är man alltid i gott sällskap.


Boka bord: 046 30 70 00

♡♡♡♡

Story

http://www.harrys.se/restauranger/lund/



"”GASTROnome är en Svensk gastropub med influenser från Italien, med stort fokus på gästen. Man ska känna sig väl mött när man kommer till oss. Vare sig man kommer för en god bit mat eller sticker in för ett par glas gott så har man kommit helt rätt!En mysig kvarterskrog med varm personlig service där alla ska känna sig välkomna, det är GASTROnome! ”"
Address: Bangatan 6, 222 21 Lund
Phone: 046307000
City: Lund
Zip Code: 222 21



related searches:
Similar places near
John Scott's Lund John Scott's Lund 442 meter John Scott's är en brittisk pub där du kan äta god vällagad mat och välja mellan fler...
Reviews
AW med en arbetskollega, första gången för oss båda. Väldigt god mat och efterrätt. Bra service och trevlig personal. Hit kommer vi fler gånger!
Den restaurang som har hållt jämnast kvalitet i både mat och service i vårt tycke. Vi är inga stammisar i ordets rätta bemärkelse men det säger kanske mycket bara det. De få gånger vi äter ute är Gastronome alltid med som ett alternativ.
Trevlig restaurang med mycket god mat. Servicen var utmärkt. Vi åt bla en Flatbread med chevre-supergod och en härlig ost- och baconburgare. En aning dyrt.
Wow! En lammrack med en av de godaste rödvinsåserna på länge med en friterad och sockrad rosmarin gjorde att smakerna gjorde allt magiskt! Bra lokal bra drinkar! Kan bara bli en 5a.
Väldigt trevligt och gott, testade för första gången Wagyu tätt följt av en Salamipizza kan gott rekommendera båda. Mycket trevligt också av ägaren att komma fram och kolla så allt är ok. Det som gör att inte kan lämna en 5:a är att Virgin Mojito inte riktigt levde upp till förväntningarna och att inredningen är för "stilren". Annars toppklass.
Delade på ett flatbread med löjrom och oliver till förrätt och två I'll capitano till huvudrätt. Det var otroligt gott! Personalen var så himla trevlig och tillmötesgående vilket gjorde att det verkligen kändes som ett 5-stjärnigt besök. Här kommer vi att äta fler gånger! Rekomenderas varmt!Rekommenderade rätterFlatbread Pizza, Toast Skagen
Ett fantastiskt ställe med magisk mat, grym personal med hög servicekänsla! Fantastiska alkoholfria drinkar hälsar 9 åringen! Mysig atmosfär! Barnvänlighet: Ser barnen utan att ta bort den mysiga /lyxiga känslan på stället! Fixade alkoholfri drink till dottern!
Fantastiskt jäkla fin service och god mat väl värt pengarna! Bara älskar lokalen och allt!! Extra kärlek till långe servitören med glajor! Magiskt!
Detta var extremt gott, rekommenderar starkt. Bra personal som var väldigt trevlig, och all mat förrätt, huvudrätt och dessert var 20/10 Godaste jag ätit
Service och mat av absolut toppklass! Underbar atmosfär och som gäst känner man sig riktigt välkommen! Vi njöt av varje matbit, hit kommer vi igen!
Comment on this business

Directions to Harrys Lund with public transportation


Lund Bantorget 40 meters
2
3
4
5
6
7
Lund Västra Stationstorget 100 meters
108
113-1
136-1
Lund C 120 meters
905
Lund (Centralen) 130 meters
602
N132
N602
N73
Lund Stadsbiblioteket 160 meters
2
3
4
5
6
7

to add Harrys Lund map to your website;