facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hatterians Pinaler

Hatterians Pinaler

About

En mysig antikaffär på 3 våningar. Hjärtligt välkomna!

Story

Här kan du vandra runt i en vackert pyntad mysig miljö med antikt och kuriosa ,här finns prylar för alla där man kan se dem vackert uppdukade på bord och i skåp, hela 3 våningar, uthus och trädgården fylld med allt mellan himmel och jord.

Address: Kongagatan 6, 365 31 Lessebo
Phone: 0735114317
City: Lessebo
Zip Code: 365 31


Similar places near
Stuff & Mind   Vintage Loppis & Design Stuff & Mind Vintage Loppis & Design 6 km Säljer och köper antikt, retro, vintage och loppismöbler- och föremål. Kurser i medi...
Reviews
Jätte mycket olika saker både ute och inne. Ganska dyrt och väldigt trångt så det är inte lätt att hitta något. Inte anpassat för rörelsehindrade.
En underbar plats där man kan fynda allt mellan himmel och jord och perfekt resmål på väg till Växjö eller Kalmar
Åka hit om du gillar loppis! Helt hus fyllt med fantastiska grejer. Här kan man vara en hel dag. Lite i övra klassen mtp pris, men värd att köra en timma för!
Så på mycket saker! Dock mer som en utställning än en affär. Den överväldigande mängden saker och de dyra priserna drar ner köplusten och därmed betyget.
Mycket fina saker
Helt underbar butik/loppis. Hög kvalité på sakerna, känns som ägarna har bra koll. Här kan man spendera en timme utan problem. Trevlig och glad butiksägare. Tar swish.
Fantastiskt med denna stilfulla exponering av alla tusentals föremål. Hatterian är en av de platser du bara MÅSTE besöka vid besök i Lessebo!
Mysig antikaffär. Har mycket saker i hela villan.
Har mycket gamla grejer. Lite dyrt.
Här finns mycket fint att titta på!!!
Comment on this business

to add Hatterians Pinaler map to your website;