facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Havängs Strand

Address: 277 37 Simrishamn
City: Simrishamn
Zip Code: 277 37



related searches: knäbäckshusen, sandhammaren
Similar places near
Vårhallarna Vårhallarna 18 km Vilket ställe! Du kan välja mellan klassisk sandstrand ej långgrund eller att hoppa f...
Reviews
Vackert. Lite folk när vi var där. Lättillgängligt, bra parkering och lätt att hitta. Finns kiosk i närheten. Finns toa!
Äh, det är bara så himla vackert. Havet, den oändliga stranden, den lilla bäcken, den gamla graven. Åk dit på en gång.
Att spendera en dag på stranden vid Haväng är aldrig fel och då får man även se Verkaån där den rinner ut i havet. Haväng passar m.a.o. perfekt för alla som vill ha fin stranddag.
Såå vacker strand. Får ni inte missa. En meditativ plats.
Vacker strand med fritt betande får, en gammal grav och fin utsikt. Väl värt ett besök.
Ett riktigt härligt och vackert ställe,Strand så långt ögat kan nå
Inte så turistigt som mycket annat runt Kiviks trakten. Även om det ökat mycket de senaste 10 åren. Fantastisk utsikt och en hel del historia i trakten!
En underbar plats, vacker natur och man kan nästan höra tystnaden
Vi hade spetsat in oss på ett par sommardagar i tält på Österlen och fick tips om Ravlunda Skjutfält och Haväng. Vi parkerade bilen vid vägen närmst havet och gick de sista ca 400 metrarna ner till krönet innan det blir brant ner mot havet. Det var mitt i juli och vi hade den närmsta tältgrannen 50 meter bort så knappast trångt men helt magisk plats med vidsträckt utsikt över Östersjön med solnedgången i ryggen. Stranden är helt fantastisk och man tänker snarare på Medelhavet eller Karibien än Sverige även om vattnet är lite kallare... Vill du ha nära till vattnet kan du parkera vid STFs vandrarhem och gå på träspång ner till stranden. Där finns även toaletter, soptunnor och enklare café på sommaren.
Otroligt vackert, både stranden och de böljande kullarna. På soliga/populära dagar blir det parkeringskaos så kom tidigt eller ha tålamod. Kom ihåg att kolla tiderna för Ravlunda skjutfält på nätet eller på plats om du planerar att vandra in åt det hållet.
Comment on this business

to add Havängs Strand map to your website;