facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hawa Pizzeria

"Valbo Restaurang & Pizzeria startades för 1 år sedan och har sedan dess bakat utsökta pizzor och makalös mat. Vårt framgångsrecept bygger på att vi kombinerat restaurangmat och pizzor. Vi använder alltid oss av de färskaste och mest kvalitativa råvaror i all vår mat. Vi har ett brett utbud av Pizza, Hamburgare, Kebab, Tacos, Salladsbar och Kötträtter som Fläskfiléer, Oxfiléer och mycket mer. Vår restaurang erbjuder maträtter med olika smaker så kika gärna på vår meny för just din favorit. Vi ser fram emot att servera er en genuin matupplevelse, så kom gärna in om ni har vägarna förbi! Med vänliga hälsningar Valbo Resturang & Pizzeria"
Address: Valbo Köpcentrum , Valbo 818 02, X, SE
Phone: +46 26 13 01 80
City: Valbo
Zip Code: 818 02



related searches: Colorata Wilkowice
Similar places near
Siri Kiosk Siri Kiosk 582 meter
Espresso House Espresso House 929 meter
Reviews
Skaplig hamburgare, lite torr kanske, var ingen dressinrMat: 4/5
Kebabtallriken smakade inte bra alls tyvärr och alldeles för lite sås när man får det i burk på sidan.
Helt okej pizza inget speciellt, ganska dyra pizzor med tanke på kvaliteten.
Tog en kebabtallrik med pommes. Ingen sallad på tallriken men de fanns en fräsch salladsbar man kunde plocka på ifrån. Köttet var tyvärr inte roligt. Körde blandad sås men de va inget sting i den röda. Enda positiva var att pommesen va bland de bästa jag ätit. Förhoppningsvis är bätte på att laga pizza.Mat: 1/5
God pizza med färsk svamp. Glömde fråga om de va de så satt och höll tummarna och så va de så, plus poäng för det. trevlig personal. Behövde inte vänta länge.
Har varit bra - åtminstone bäst av Valbos fyra pizzerior. Men som på nästan alla pizzerior finns det typ 100 olika pizzor med skinka och EN vegetarisk - trots att antalet vegetarianer blir flera. Priset på Internet stämmer inte med verkligheten och priset har ökat medan pålägget tyvärr minskat.
En okej pizzeria, med allt vad det innebär. Uteserveringen har fått ett lyft med nya möbler och räcke ut mot vägen, fina blommor planterade. Personalen skulle kunna anstränga sig lite mer med ett leende eller ett "Hej" när man kommer in.
Kababrullarna blir bara mer och mer fattigare på kebab. Vilket har ersatts av sallad. 95kr för 5 strängar kebabkött, njae. Detta trots nya ägare. Salladen är dock väldigt fräsch och trevlig personal.
Fin lokal och trevlig personal. Maten smakar som det ska på en pizzeria!
Helt okey kebab pizza, men borde få såsen på sidan om så man kan själv välja mängd. Min simmade i sås, så efter nästan första biten så börja pizzan bli sladdrig och mjuk
Comment on this business

to add Hawa Pizzeria map to your website;