facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hawaii Pizzeria

Address:
Phone: 045555115
City: Karlskrona



related searches: Pizzeria Hawaii Türkismühle speisekarte, Pizzeria Hawaii Hausbach speisekarte, Pizza Hawaii Speisekarte, Pizzeria Nohfelden, Pizzeria Türkismühle, Pizzeria Bosen, HAWAII Sohland Speisekarte, Pizzeria Hausbach
Similar places near
Mat på hjul AB Mat på hjul AB 281 meter
Reviews
Hawaii är primärt ett ställe för att hämta mat. På sommaren finns dock en liten uteservering. Pizzorna är riktigt goda och vi gillade omedelbart personalen. Jag ska testa fler rätter i framtiden. Hoppas även på en lite större lokal framöver.
Stans mest prisvärda pizzeria god deg fin fyllning och trevlig snabb service. Tummen upp helt klart och fem stjärnor för helheten.
En timme försenad pizzaleverans. Dessutom lämnas en annan pizza än den som beställdes. Kall givetvis. Ringde och efterlyste maten efter 40 minuter efter att den skulle ha levererats och fick så en utskällning av den som svarade på pizzerian. Frågade när maten skulle komma. Fick till svar: "Vet inte". Försökte kontakta ägaren dagen därpå men inget svar. Skräppizzeria. Oseriösa innehavare. Undvik.
Beställde för över 1,5h sen... Maten har inte kommit ännu, börjar undra om den överhuvudtaget kommer. Efter 2h kom maten, iskall. Blir inte till att handla här igen.
Vi hade redan bestämt oss för vad vi ville ha innan vi kom in men innan han ens stanna upp och sa hej till oss stod vi där i några minuter som fånar vid kassan. Efter en stund går han förbi oss för femte gången och ber oss då att vänta men vi väljer att gå då. Betalar inte någon som ignorerar oss alla. Speciellt inte när vi stod där med hungriga barn, redo att beställa.
Riktigt bra pizzor! Vi har provat fyra olika pizzor och alla har varit fantastiska. Råvarorna känns nya och fräscha samt att pizzans "innehåll" inte snålas med. Personalen som jobbar där är mycket trevliga och effektiva. Som helhet en mycket bra upplevelse!
Dem var bra i början men nu är det katastrof. Dåliga på att passa tider och när dem glömmer något på beställningen till exempel såsen så tar det en och en halv timme och en iskall pizza senare innan dem kommer ut med det som fattas.
Detta är pizzeria NUMBER ONE i Karlskrona, med absolut störst pizzor och bäst smak! Inte nog med det, deras priser är låga också. Min absoluta favorit i staun :-
Beställde via foodora. maten kom en timme innan beräknad leveranstid, vilket jag tyckte var superbra. Mycket god mat och bra service!
Aldrig varit missnöjd. Köpt både pizzor, kebab,sallader. Stora pizzor med generösa upplägg. Stora rullar. Fräscha råvaror. Inga burk champinjoner. Trevlig personal. Högsta betyg
Comment on this business

to add Hawaii Pizzeria map to your website;