facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hazeland

Story

Hazeland är ett nöjescenter med äventyr i fokus, vi erbjuder fleratlet aktiviteter året om! Kom och spela paintball på våra utomhus- eller inomhusbanor och upplev spänning och kamp. Eller varför inte prova på Archerytag eller Bumberballs med vänner, familj eller arbetskamrater. Vi arbetar med skräddarsydda helhetslösningar där vi anordnar 5-kamper, möhippor, svensexor och olika evenemang för ditt företag, vi har stor vana att ta emot större grupper. Vi erbjuder festlokal, catering och massa olika aktiviteter, allt för att göra din upplevelse till den bästa möjliga! Kolla in hemsidan för priser och mer information!

Products

http://www.hazeland.se

Address: Stenhuggaregatan 2C, 913 35 Holmsund, Västerbottens Län, Sweden
Phone: 0703175569
es.dnalezah@ofni
City: Holmsund
Zip Code: 913 35



related searches: Hazeland paintball, Megazone Umeå
Similar places near
Paintball Sweden Paintball Sweden 2 km Paintball Sweden / Paintballumea.se är 100% fokuserade på din paintball upplevelse. V...
Reviews
Perfekta stället för vuxna att leka. Skitkul aktiviteter för familjen också.
Toppen kul för kompisgänget eller kickoff med arbetslaget
Har mkt utbud, samt hyra olika saker. Allt från vattenskoter till paintball!!
Personalen var det enda positiva, paintballgevären strulade konstant för samtliga, de hade även för få boncerballs så vissa fick stå över matcher och då var vi bara 10 pers. Lokalen var alldeles för liten för samtliga aktiviteter.
Jättekul med paintball som vi körde helt spontant på inomhusbanan. Men de verkar ofta vara bokade så ring och kolla först! Trevlig personal!
Årets fest med 90 pers hade vi på Hazeland. Spökpil kan varmt rekommenderas, grymt roligt! När du hyr lokalen har man även tillgång till scen, DJ utrustning och barmöjligheter. Vet inte någon så stor lokal i omnejd som kan erbjuda så mycket. Personalen är också kung!
Fantastiskt bemötande, pålitligt företag med stort utbud av aktiviteter, jag kan varmt rekomnedera ett besök på Hazeland. Både för stora och små.
Ett naturskönt område där det arrangeras olika events
Kanonbra bemötande och bra prylar, perfekt för svensexa eller motsvarande
Comment on this business

to add Hazeland map to your website;