facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for HB Däck Harry Bång

HB Däck Harry Bång
Address: Formvägen 8D , Umeå 906 21, AC, SE
Phone: +46 90 18 97 00
City: Umeå
Zip Code: 906 21


Similar places near
Lindholms Bil Lindholms Bil 138 meter Säljare som mest var intresserad av sig själv kändes otroligt svagt av ett så pass st...
Reviews
Det var jättebra. Vi fick hjulene ersettat, som var skadade efter min fru åkte över en sten, som låg på E4. Den som driver HB Däck i Ersbuda kom tillbaka och gjorde allt det var viktig, att få bilen tilbaka på väg. Tack så jättemycket för den vänliga hjelpen.
Snabb service, stor Tv och kaffe medans man väntar.
Fick fälgskada från besöket på två fälgar.
Det gick snabbt och lätt att få hjälp med det problem vi hade med bilen. Samma dag fick vi tid
Mycket snabbt och bra på drop-in!
Snabb service och trevligt bemötande
Vi hade lämnat relativt nya däck på däckhotell hos dem. När vi kom för att byta var däcken borta och de rullade fram en annan uppsättning som inte tillhörde vår bil. Då säger de att de blandat ihop däcken med en annan som godkänt att de skulle slängas. Vi blev inte kompenserade. Vi
Dålig service och de luras mer än vad dem hjälper . Monterar däcken på fel platser och balanserar dem inte däcken när man har premium på att dem ska göra det oavsett vilket . Tvingar vissa kunder att köpa nya 4 däck när det är en som är dåligt . Jag förstår att det är bättre för bilen och väghållning men det måste kunna kunden bestämma själv . Det enda som är bra att du slipper ha däcken hemma . Annars det är ovärtt det finns många ställe som byter däck o balanserar för mycket mindre pengar .
Här vet dom verkligen vad service är och inget är omöjligt, Tack Fredrik för all hjälp du gett oss.
Väldigt bra ställe. Vi brukar laga bilen hos dom och de har väldigt duktiga mekaniker. En av de bästa sakerna är att de även kan avråda vissa renoveringar istället för att lura en att byta hela reservdelar.
Comment on this business

to add HB Däck Harry Bång map to your website;