facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hc.Ink Mammas Källare

Hc.Ink Mammas Källare

About

Mammas Källare är en nyöppnad privat tatueringsstudio i Lagan. All konsult samt bokning sker över Email till [email protected]



"Tatuerings studio i Ljungby.ETB. 2018 i Lagan.Första kontakt och frågor via Facebook eller email till [email protected] , ni är även välkommna att besöka oss i studion.All bokning samt konsultation sker till respektive artist."
Address: storgatan 29, 34150 Lagan, Sweden
City: Lagan
Zip Code: 34150


Reviews
Vilket place! Vilket bemötande och kanon resultat. highly recommend!
Mycket professionella killar och mycket duktiga på sitt jobb. Rekommenderar starkt till den som vill ha snygga tatueringar till vettigt pris!
Härliga tatuerare, både Mike och Hampus, skön musik och såklart: fantastiskt resultat på huden!
Fantastiskt trevligt ställe
Riktigt grym tatuerare!!
Vill testa snart
Översatt av Google Besöker Ljunby på en resa med vänner. Vi letade efter ett ställe att få en tatuering och det var det bästa valet. Killarna som driver det är supertrevliga, uppmärksamma och vänliga, ett mycket professionellt team. Jag är från Spanien och det hjälpte mycket att en av de anställda talade perfekt spanska. Mycket rent och väl inrett utrymme, jag rekommenderar det till alla. Original De visita en Ljunby en un viaje con amigos. Buscábamos un sitio para hacernos un tatuaje y fue la mejor elección. Los chicos que lo llevan super simpáticos, atentos y amables, equipo muy profesional. Soy de España y ayudo mucho qué uno de los empleados hablaba perfectamente Español. Espacio muy limpio y bien decorado, lo recomiendo a todo el mundo.
Översatt av Google Stark rekommendation! Bra och professionell service! Kommer definitivt tillbaka! Original Strong recommendation! Great and professional service! Definitely coming back!
Översatt av Google Utmärkt! Original Superb!
Comment on this business

to add Hc.Ink Mammas Källare map to your website;