facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Healing by Ida

About

Välkommen till min sida här på facebook =) Här kommer jag att uppdatera vad jag händer just nu!

Story

Vad kul att Du har funnit vägen till Reconnective healing, som är en ny form av healing som är väldigt kraftfull!

Du kan komma till mig för healing av många olika orsaker, det kan vara din nyfikenhet som leder dig hit.
Du kan också ta emot healing bara för att må bra, både kroppsligt, själsligt, emotionellt och andligt.

Jag reser även runt om ni är minst tre stycken som vill ha The Reconnection på din ort. Då kan kan jag även ta emot för Reconnective Healing behandlingar.
Kan du av olika anledningar inte besöka mig så är distanshealing ett jättebra alternativ, även distanshealing till djur!

Address:
City: Tierp



related searches: ISLA IDA Healing Necklace, Isla Ida vs Pura Vida, Ida jewellery, Isla Ida discount code 2021, Healing Ring, Isla Ida Bracelets review, Isla Ida Ambassador, Awareness bracelets
Similar places near
Lisens Healing Lisens Healing 5 km Andlig Healing. Vad är healing? Healing energi= Livskraft Att ge healing är att förs...
Beefree Beefree 6 km Endast tidsbokning Hemsida www.beefreebutiken.se
Reviews
Verkligen supernöjd! Trevligt bemötande, noggrann och bra behandling med hjälpsamma tips och information om det problem jag hade.
Otroligt proffsigt bemötande vid plötslig värk, där jag också fick en behandlingsplan för förebyggande av skador och värk som ofta drabbat mig i mitt stillasittande arbete. Lätt att få tid och enkelt att ta sig till med bra tillgång till parkering i Täby Centrum.
Ovärderlig hjälp av mycket kompetenta naprapater i ett akut skede när jag fick värk i mina axlar! Vänligt bemötande och omhändertagande i snygga och lättillgängliga lokaler ett stenkast hemifrån. Rekommenderas varmt!
Tänk att det gick att få upp en rörelse och styrka i denna kropp var svårt att tro innan man kom igång. Men genom noggrann analys av Pierre och Stian så är man idag lättare, snabbare och enormt mycket mer energi i kroppen. Helt otroligt skönt.
Comment on this business

to add Healing by Ida map to your website;