facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hebeteatern

"Folkets Hus Kulturhuset är en av de större konferens- och evenemangsarrangörerna i Trestadsområdet.Här hittar du en lång rad funktionella utrymmen och all utrustning som krävs för att göra en sammankomst lyckad.Hyr en teater om ni är flera hundra eller ett mindre mötesrum om ni bara är en handfull. Efter fullspäckade mötesdagar erbjuder vi många spännande aktiviteter, oftast med kulturella inslag som sig bör i ett kulturhus. Har ni önskemål om specialarrangemang utanför huset hjälper vi naturligtvis till med det.Ett bra tips är att ta en titt på våra konferenspaket. Bland dem hittar du det mesta för de flesta. Välkommen till Trollhättans mest kompletta konferensmiljö!"
Address: Kungsgatan 25, 461 30 Trollhättan (commune)
Phone: 0520 - 42 25 00
City: Trollhättan
Zip Code: 461 30



related searches: Folkets Hus Trollhättan, Bio Trollhättan, Folkets Hus Stockholm, Haaks band, Mando Diao, Oden Bistro, Arena Älvhögsborg, Konserter Göteborg 2022
Reviews
Från scenen levererades det - suveränt. Nytt för oss Kulturhuset, var fint! Tyvärr var det mycket varmt dels ute i foajén och sedan även där vi satt!! Lite väl trångt i foajén och synd att det var musik även där. Miss att kaffet inte fanns på bordet och svagt var det när vi hämtade själva.
Maten var aptitlig, men barnen på andra sidan restaurangen såg inte så glada ut. De åt hamburgare, men köttet var inte tillagat, så de rann blod från munnen. Ett barn ställde sig upp och skrek. En person hostade väldigt mycket i maten. Tror de blev bättre dock, men jag tog maten innan.
Mycket trevligt ställe med hög kvalitet på sitt utbud av shower mm
Lokalerna håller fortfarande bra standard och är funktionella. Evenemangen är bra arrangerade och ljudet är oftast väldigt bra. Personalen är trevlig och hjälpsam. Det som drar ner betyget är maten vid evenemang och de sunkiga toaletterna.
Trevlig lokal för uppträdande.
Mycket trevliga lokaler. Var visserligen där under Tattoo meltdown, vilket även var en lyckad tillställning.
Jonossis uppträdande var så bra så man blev tårögd och morrhåren reste sig.
Konserten med Weeping Willys var riktigt bra. Men stolarna var inte någon höjdare att sitta på
Överlag ett riktigt bra folkets hus. Välkomnande men ändå spännande. Fin interiör och livlig planlösning.
Utmärkt lokal för musik. Bra priser i baren.
Comment on this business

to add Hebeteatern map to your website;