facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Heby kommun

Heby kommun

About

Välkommen till Heby kommuns officiella facebooksida! Gilla oss för att på ett enkelt sätt ta del av vad som händer i kommunen.

Story

Det händer mycket i Heby kommun och vår facebooksida är en mötesplats för dig som är intresserad av kommunen. Här hittar du aktuell information, du har också möjlighet att ställa frågor och posta inlägg. Med hjälp av facebooksidan kan vi på kommunen utveckla dialogen mellan oss och våra invånare/besökare.

Heby kommun är en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet. Vi har vacker natur, friskt vatten, gemenskap, möjligheter att utvecklas, gott om plats för alla, goda kommunikationer, kultur och ett rikt föreningsliv. Här finns både lysande framtidsutsikter och en intressant historia att se tillbaka på. Till kommunen hör orterna Östervåla, Harbo, Vittinge, Huddunge, Tärnsjö, Runhällen, Morgongåva och Heby.

Address: Tingsgatan 11, 744 88 Heby
City: Heby
Zip Code: 744 88



related searches:
Similar places near
Beroendeteamet i Heby Beroendeteamet i Heby 113 meter Öppettider för drogtest. (Efter beslut av handläggare) Måndag 8-9,30 Onsdag 8-9,30 Fr...
Västerlöfsta kyrkas musikstiftelse Västerlöfsta kyrkas musikstiftelse 522 meter Väldigt fin kyrka. Prästen är så ödmjuk.
Comment on this business

to add Heby kommun map to your website;