facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Heby Vårdcentral

Address: Brog. 16, 744 32 Heby
Phone: (018) 611 07 50
City: Heby
Zip Code: 744 32


Reviews
”Det finns inga läkartider kvar idag och inte imorgon heller, du kan åka till Närakuten i Uppsala istället” svarade de! Trots att jag ringde Kl 07:59. Jag fattar inte Varför ska man söka vård 5 mil bort? Kanske det är dags att stänga ner Heby vårdcentralen.
Ringde hit och fick veta att om man vill ha en tid hit så måste man lyckas ringa i rätt tid när en läkare har en ledig lucka. Dessa patienter får prioritet. Jag har inte tid att telefonjaga läkare så bad dom att lägga till mig på väntelistan. Dessa väntande prioriteras inte, det har gått månader nu. Vilda västern. Alldrig har jag varit med om en vårdcentral som misssköts på detta sätt
Jag har fått ett trevligt bemötande och fått god hjälp. Jag fick en duktig läkare som återkopplade och gav mig goda råd utanför den vanliga behandlingen. Distriktssjuksköterskan var vänlig och professionell.
Var och fick en remiss nu på morgonen. Tack, helt perfekt. Frågade om det är så här att bli gammal. Fick rådet att kontakta fysioterapeuten. Tack för ett bra bemötande
Otroligt dåligt. Först ett lotteri för att komma fram, sedan lotteri för att få en läkartid sen får man träffa en totalt inkompetent "läkare" som tittar mer i datorn än på mig. Nej lägg ner.
Usel! Jag har extremt ont i benet och behöver boka tid för att se om det är brutet. Jag ringer och de säger att de ska ringa tillbaka 10:16. Men det gjorde dom aldrig. Sen så ringer jag igen och de säger att de ska ringa klockan 13:00. Men det gör dom inte heller. Så nu ligger jag med smärta i sängen utan vård för att Heby Vårdcentral kan inte utföra deras jobb. En hund kan jobba bättre än vad de kan.
Väldigt bra hjälp och trevlig personal på vårdcentralen. Har tidigare också fått hjälp av distriktetssköterska Anita. Kontroll och bra råd från doktor Lezchek som dessutom prata klockren svenska.
Väldigt låg kompetens, har inga fasta anställda läkare längre utan använder enbart tillfälliga läkare. Om de skickar en via remiss till specialist så har de redan bytt läkare när svaret på remissen kommer tillbaka, och då är det ingen som ringer, bokar uppföljning eller skickar post angående svaret. Trots att vårdplanen kräver blodprov varje månad tog de endast ett blodprov, därefter vare sig kallade dem på blodprov eller tog emot oss när vi ringer angående tid. När man ringer för att skaffa en tid så anser de att man måste ringa på morgonen för en akut tid, de säger att de inte kan boka en tid en senare dag i veckan. När man efter det får en akut tid så säger läkaren att det enbart är en akut tid, och att ett större problem behöver en bokad tid att gå igenom. Jag skulle säga att det enda tillfället jag skulle välja den här vårdcentralen är om jag blöder utanför den, men tyvärr ansåg "sköterskan" i kassan att det inte var något som de hjälper till med, trots att det var drop-in tid till sköterskorna vid den tiden.
Tog inte lång tid att få träffa en läkare, men efter besök, lite otydligheter gällande nästkommande besök och fick sedan hem en uteblivet besök på räkning men som sedan jag fick hjälp av personal att reda ut. Vill inte döma dem för hastigt, läkaren var professionell och fick den hjälpen jag behövde då. Kan uppkomma att kommunikation brister men gäller eget ansvar att få direkta svar gällande tid, mediciner, och återbesök.
Det sämsta vårdcentralen jag har varit på. Jag gick dit för prov för allergitest och fick träffa en distriktssköterska som skrev ut narkotika-klassad hostmedicin med morfin som jag sen fick reda på jos apoteket. Han sa att jag skulle ringa 1177 för att boka tid för allergitest, alltså va??? Han sa att besöket var gratis men jag får faktura en vecka senare? Så jälva dåligt bemötande och ignoranta läkare/sjuksköterskor. Så himla inkompetenta.
Comment on this business

to add Heby Vårdcentral map to your website;