facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hede Gård

Hede Gård

About

Cafe, Ponnyridning och Loppis i idyllisk miljö



"Hede Gård är en förläggargård i Sätila med bageri/kök där det mesta kommer från egna odlingar och närproducerat står i fokus. Serveringen är beläget i fd stallet med den parkliknande trädgården utanför och Storåns dalgång i anslutning. Det finns djur på gården som hästar, höns, hundar och kaniner.Menyerna ändras varje vecka och publiceras på sociala medier och hemsida.Välkommen till Hede Gård för njutning för både gom och öga!"
Address: Björlandavägen 38, 511 69 Sätila
Phone: 0722009862
City: Sätila
Zip Code: 511 69



related searches: Stall Hede, Sätila Lygnern, Catering Hede, Blommigt och Prickigt Sätila, Folkes Sätila, Blommigt och Prickigt öppettider, Catering Sätila
Reviews
En idyll att få sitta och fika i. Både bakelse och mat av världsklass!! Kommer besöka många gånger igen!
Väldigt härlig miljö, supertrevlig personal och både maten och fikan var toppen.
Mycket god och vällagad mat som gjorts till stor del på egna råvaror. Jordärtskocksoppan var perfekt, svamppajen min man åt var också fantastiskt god. Bakverken är syndigt goda och bemötandet alltid lika hjärtligt.
Fantastiskt mysig gård med god mat och superb service
Mysigt cafe i fin miljö. Mycket god sallad och bra alternativ för barn. Fina och goda bakverk. Dessutom finns det söta kaniner att titta på. Väl värt ett besök.
Mycket omsorgsfullt tillagad mat. Både varm och kallt. Mysig lantlig atmosfär.
Trevlig utflykt i mysig miljö med god mat.
Otroligt mysigt ställe med trevlig personal och god mat!
Helt underbart ställe med god mat, service och underbar personal. Rättigheter för vin och öl . Hade mitt födelsedagskalas där 5 september 2020, jag bjöd på det hela inklusive dryck/vin el öl + fika med gott till och det blev inte dyrt. Alla tyckte att det dom beställt var jättegott. Det används närodlat så mycket det går, ett helt underbart vackert ställe att sätta sig ner på och njuta. Det finns tillfällen där man kan prata djuren och ge dom en morot tex.
Så mysigt, trevlig personal, jättegod mat och fika och de försöker att använda närodlat så mycket de går Försöker att åka dit varje helgJag önska bara att man kunde åka dit på vardagar också
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Hede Gård.

Sätila coffee shop

opening hours, reviews, map, satellite view. Sätila sätila other location, how can i go. Hede Gård address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Hede Gård. On this website you can share your comments and experiences about Hede Gård with other people.

to add Hede Gård map to your website;