facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hedemora, Husby och Garpenbergs församling

Hedemora, Husby och Garpenbergs församling

Story

Vår församling vill med en bred och omfattande verksamhet och fina gudstjänster möta människors behov. Vi kommer att använda vår facebooksida för att puffa för nya evenemang och aktiviteter.
Skriv gärna kommentarer, men skriv positivt och konstruktivt. Allt som kan uppfattas kränkande och sårande kommer vi att ta bort.



"Hedemora Husby & Garpenbergs församling finns 6 kyrkor. Kyrkorna står för kontinuitet och stabilitet så att människor kan komma med sina andliga behov, sin längtan och sin tro. Välkommen att ta del av hela vår verksamhet.Vår församling vill med en bred och omfattande verksamhet och fina gudstjänster möta människors behov. Vi kommer att använda vår facebooksida för att puffa för nya evenemang och aktiviteter."
Address: Kyrkog. 20, 776 30 Hedemora
Phone: 0225 25 70 00
City: Hedemora
Zip Code: 776 30


Similar places near
Hedemora Pingst Hedemora Pingst 327 meter "Jag är vägen, Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig" Joh 14:6...
Friagården Friagården 622 meter En fristad i staden. Här får man finnas...
Reviews
Även kallad s:t Pauls gården detta är alltså lokal som hänger ihop med kyrkan och där de förekommer ungdomsgård och 2 jätte fina samlingslokaler för när man gift sig eller ett ställe att ha fika på efter en begravning! Personalen är väldigt tillmötesgående och de brukar aldrig va problem om de dyker upp nåt, dessa lokaler kan lånas gratis om du är medlem i Svenska kyrkan och har haft tex dop eller nåt i kyrkan.
St Paulus gården, går att boka samlingslokal för möten. Lokalen ligger bredvid Hedemora kyrka och är tillgänglighetsanpassad. Går att boka in så fika och lunch kan serveras vid behov
Det är liksom en bra lokal. Vad kan jag säga.
Lugnt och fridfullt.
Comment on this business

to add Hedemora, Husby och Garpenbergs församling map to your website;