facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hedin Bil

About

Hedin Bil i Värnamo erbjuder försäljning av nya och begagnade person- och transportbilar från flertalet tillverkare samt service, verkstad och reservdelar.

Story

Hedin Bil Värnamo är en fullserviceanläggning med försäljning av Mercedes-Benz, Nissan, Kia, Jeep, Fiat.
Vi har aukt. verkstad/reservdelar för nämnda märken samt även Dodge, Chrysler och LandRover

Kontakt info:
Försäljning Personbilar:
Haris Dzafic - 0370-20816 - [email protected]
Jerry Syén - 0370-20813 - [email protected]
Alexander Bervebrink - 0370-20809
[email protected]
Fredrik Sedin - 0370-20807
[email protected]

Försäljning Transportbilar:
Jerry Syrén - 0370-20813 - [email protected]

Verkstad:
Rickard Pettersson - 0370-20823

Plåtverkstad/Skadehantering:
Johan Svensson - 0370-20824



"Vi är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster.Därför brukar vi säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för dig. För oss handlar det om att matcha dina behov och önskemål med rätt produkt eller tjänst. Att möjliggöra dina planer. Vårt breda utbud och djupa kunskap ger dig mer. Mer körglädje. Mer stil. Mer fart. Mer valfrihet. Mer utrymme. Mer miljötänk. Mer trygghet. Mer skoj.Mer för dig - helt enkelt."
Address: Margretelundsvägen 2, 331 34 Värnamo
Phone: 0370-208 00
City: Värnamo
Zip Code: 331 34



related searches:
Similar places near
Toyota Bil-Center i Värnamo AB Toyota Bil-Center i Värnamo AB 408 meter Här får man alltid bra service och all personal är supertrevlig. De är snabba med att...
Arvidsons Bilfirma AB Arvidsons Bilfirma AB 2 km Mycket trevliga killar som visar och hjälper alla.
Svenstigs Bil Ab Svenstigs Bil Ab 2 km Alltid dålig upplevelse med kundservice. Dem fråga alltid efter info om bilen fast de...
Finnvedens Bil AB Finnvedens Bil AB 2 km Jag lämnade bilen för lack skada som betalades av försäkrings bolaget, bilen skulle l...
Forsheda bil Forsheda bil 3 km Våra fordon finns på denna länken. http://www.bytbil.com/handlare/bil-och-husbil-fors...
Fordstore Bilmånsson Fordstore Bilmånsson 6 km Fin service. Förtroende och kunnig representant. Sture I Torp
Auto State Auto State 6 km Bluff o båg. Saknar saluvagnslicens. Försäljare undanhåller gömda fel på bilen. Se up...
Reviews
Skojare, undvik, sämst kundservice. Köp och sälj alltid begagnad bil privat/Blocket, det är ofta mycket bättre; säljare får mer betalt, köpare får betala mindre, nästan lika tryggt om man har försäkring och/eller garantier. Många bilhandlare och verkstäder kan man ifrågasätta om det ens är lagligt deras verksamhet - Hedins Bil är en av dem. Undvik. Speciellt ska man undvika de här bilbutikerna på mindre orter där kompetens och konkurrens ofta saknas men det finns gott om svågerpolitik. Undvik. Vänligen skriv inget svar Hedin Bil. Jag är rädd för er och er kriminella verksamhet och önskar ingen vidare kontakt. Mitt omdöme är enbart till för att varna mina medmänniskor och andra medborgare.
Säljare som lovar flera bilar och sedan efter mer än ett halv år väntan efter tecknat avtal så har de inte längre bilarna att erbjuda utan de erbjuder en sämre modell som plan B fast för ett betydligt högre pris. Dåligt bemötande av säljaren dessutom som framför min sambo och barn avbröt mig ständigt och förnekade saker som säljaren hade själv sagt två meningar tidigare. Plötsligt påstår även säljaren att Hedin bil hade ringt oss och frågat oss om vi ville avbryta de tidigare undertecknade avtalen och att vi hade valt att avbryta, vilket aldrig någonsin hänt. Inte ok. Jag gör aldrig igen mer affärer här.
Sjukt dålig service när man har problem med bilen, ringer samma firma fast på en annan ort och dem kan ta sig an problemet direkt, bra jobbat av er…..
Är supernöjd med viljan och engagemanget från Albin att lösa mitt behov. Både vid privat- och företagsleasing. Jag har precis beställt min tredje bil från Hedin bil Värnamo.
Hade haft upprepad kontakt med säljare och var tydlig med att jag var seriös köpare. När vi kommer dit och provkör bilen har den rostiga stenskott samt rost på andra ställen. Taket inuti var fullt med äckliga fläckar köttfärsås/spya? vilket de inte verkar bemödat sig att se efter eller att städa/tvätta innan försäljning? Säljaren gav tyvärr ett ganska ointresserat och okunnigt intryck. Vi var nästan säkra på att köpa bilen när vi åkte med men mycket osäkra när vi lämnade tecken på dålig säljare enligt mig. Är generellt ganska oimponerad av Hedin Värnamo och har nu hittat en likadan bil i samma pris men betydligt finare i skick och miltal.
Är lite kluven i mitt omdöme av det här stället, då jag till viss del känner igen mig i frontdesk killens frustration man ser alla andra kollegor "lalla runt" och tjata medans man själv försöker göra jobbet till punkt och pricka, får nästan känslan av att han fick ta all kritik som andra åsamkar. Såg blandannat två säljare som verkade vara mer intresserade av att prata med varandra, än att motta kunder vid dörren. Två av service killarna gick mellan varven och satte sig vid frontdesk stolarna och tjatade, trots att det tidigare kommit in en ilsken kund och skällt för att hans service tagit för lång tid. Gillar dock bemötandet jag fick från tidigare nämnd person verkade vara ärlig, saklig och serviceinriktad går ej heller att klaga på tiden för min service då den gick tidsenligt. Hade det inte varit för "frontdesk killens" kollegor så tycker jag detta stället förtjänar bättre betyg dock måste det nog in "någon" från högsta ort och styra upp det här stället.
Vårt företag blev vilseledda av säljaren som lurade oss med leasing-avtalet. Trots muntliga löften så ljuger de för DNB nor.
Bra ställe handla bil - med stil & profil / stjärna på huven helt enkelt
Trevlig personal, gick lätt o smidigt att köpa bil
Trevliga säljare! Vi pratade bara. Fina lokaler!
Comment on this business

to add Hedin Bil map to your website;