facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hedin Bil

About

Hedin Bil i Anderstorp erbjuder försäljning av nya och begagnade person- & transportbilar från flertalet tillverkare & service, verkstad och reservdelar.

Address: Ågatan 35, 334 32 Anderstorp
Phone: 0371-404 00
City: Anderstorp
Zip Code: 334 32



related searches:
Reviews
Bilhandlaren gav kunden gott om tid, och var tjänstvillig. Störande ringsignaler lät mest hela tiden, ingen verkade vilja svara.. Inte mycket till begagnat utbud hos någon bilhandlare nu för tiden, likaså hos denna.
Alltid trevliga och hjälpsamma, som kvinna vet jag tyvärr inte mycket om bilar men dem är Alltid där för att ge en enkel förklaring och eventuella lösningar.
Verkstan är okej,dom gör det dom ska, givetvis med Hedinpriser. Värre är det i försäljningen,där är det viktigaste att röka o sörpla kaffe. Man får hålla andan när man ska ut o in då det oftast står en säljare i dörrhålet o bolmar.Test åkare på Svensk tobak kanske? Vore trivsamt med en platsansvarig som kunde hälsa på kunderna som gör att han har ett överbetalt jobb.Att spotta på hela gården är inte att hälsa. Minns denna anläggningen när det blomstrade för sådär 3-4 år sedan.
Vi titta förbi en fredag eftermiddag utan att vi bokat tid, strax innan stängning o bad om hjälp med att läsa felkoder på bilen. Strax innan besöket så hade en motor lampa att börja lysa. Trots att vi inte hade deras bilmärke så fick hjälp och vi behövde inte ens betala. -Tack så mycket för hjälpen!
Bra gubbar som jobbar där och håller vad de lovar. Kommer tillbaks när det är dags igen.
Fruktansvärt bemötande av kunder. Viktigare att två säljare står och småprata om helgen än att Hjälpa kunder. Stod och väntade i en kvart innan en städare kom fram till mig och talade om att jag skulle gå Å prata med de. Första och sista ggr Hedin i Anderstorp...
Tack för ett fint bilbyte, mycket trevlig personal ett litet missljud åtgärdades snabbt och smidigt. Tack så mycket Lennart
Tja, ... nu var jag ju inte på Hedins Bil alls.. Jag hämtade två marsvin till ungarna... men Hedins är säkert bra iallafall...
Jag tackar för snabb hjälp idag, ni gjorde min dag. En otroligt bra service och bemötande.
Pålitligt, trevligt och mycket proffsigt bemötande, vi är supernöjda med vår nya bil. Rekommenderar Hedin bil i Anderstorp varmt!
Comment on this business

Directions to Hedin Bil with public transportation


Anderstorp Knallabo 150 meters
202
241
249
Anderstorp Brogatan 160 meters
202
241
249
Anderstorp station 260 meters
202
241
249

to add Hedin Bil map to your website;