facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hedin Bil

Hedin Bil

About

FordStore Hedin Bil är återförsäljare och auktoriserad verkstad av hela Fords modellprogram i Stockholm.

Story

FordStore Hedin Bil är återförsäljare och auktoriserad verkstad av hela Fords modellprogram i Stockholm.



"Verkstaden är öppen vardagar 07-16. Bilförsäljningen är öppen vardagar 09-18, lördag och söndag 11-16."
Address: Smista allé 34, 141 70 Segeltorp, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46 8 735 05 00
City: Segeltorp
Zip Code: 141 70


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: Hedin Bil Kia, Hedin Bil Ford, Hedin Bil Helsingborg, Hedin Bil Kristianstad, Hedin Bil Halmstad, Hedin Bil Stockholm, Hedin Bil Jönköping, Hedin Bil MG
Similar places near
Hedin Bil Hedin Bil 60 meter Mycket bra service, trevlig personal. Man känner sig mycket välkommen!
Veho Bil Veho Bil 232 meter Lämnade in bilen i deras förvar med syfte att felsöka samt byta reservbatteri där man...
Audi Stockholm Audi Stockholm 394 meter Mycket trevlig säljare i Johan på approved plus-avdelningen. Väldigt fräsch och fin a...
Volkswagen Stockholm Volkswagen Stockholm 509 meter Fick lov att byta min kylare på min 6 år gammla bil. Mycket märkligt efter många serv...
Hedin Bil Hedin Bil 720 meter Räkna inte med att månadspriset för privatleasing ni skriver avtal på är det priset s...
Ernryd Cars Ernryd Cars 720 meter Specialisten på import och försäljning av amerikanska bilar. Vi är ett bilföretag so...
Bilia Bilia 794 meter Fantastiskt bra service från början till idag.
Antes Bil Antes Bil 810 meter Trevligt bilköp,bra service och trevlig personal
Bilia Bilia 814 meter Fantastiskt bra service från början till idag.
Linusbil Linusbil 1 km Vårat mål är att vi ska vara billigast och alla kunder nöjda.Vi sammarbetar med Norde...
Reviews
Räkna inte med att månadspriset för privatleasing ni skriver avtal på är det priset som kommer att gälla. Priset på min privatleasing har höjts från 3099kr/mån till 3500kr/mån ”på grund av höjd ränta”. De informerar inte om detta muntligen när man på påbörjar leasing utan det står i den brutalt långa texten att de har frihet att höja priset med praktiskt taget hur mycket de vill och det går inte att avsluta leasingen utan att betala en stor straffavgift som inte gör det värt att avsluta.
Privat leasade en Kia från hedinbil i Akalla och när jag ville avbryta kontraktet så krävde säljaren Adam en straffavgift på 30 procent av återstående avtalstid. Jag vände mig till Hedinbil i Segeltorp blev bemött av Ilker Kinali vilken kille han löste hela mitt problem han avbröt kontraktet och köpte bilen han förtjänar all kred även hans försäljningschef Jag kommer definitivt att köpa bil av denna bilhall framförallt från Ilker.
Supertråkigt bemötande med låg känsla för kundservice. Säljaren var dryg och okunnig. Bilen vi kollade på stod inte på kördugliga däck men säljaren sa att de hade bra mönsterdjup… Hade varit farligt att åka ut på vägarna med de däcken. Tycker det är oerhört oprofessionellt att säga annat!
#36 Fem stjärnor till Ilker Kinali som hjälpte mig när det var dags att köpa ny bil. Ilker var service minded och proffsig vilket bidrog till att det blev en väldigt trevlig köpupplevelse. Är mycket nöjd med mitt köp.
Har nyligen köpt bil från Hedin Bil Segeltorp Smista Allé 36. Jag är super nöjd! Säljaren Marcus är fantastisk, riktig professionell, bra service och bemötande. Alla jag träffat på denna hallen är trevliga. Rekommenderar definitivt!
Vi har haft kontakt med Jonathan Berg på KIA och är so far så sjukt nöjda. Otroligt härlig person med trevligt bemötande. Jag värderar ärlighet och hoppas och vill tro att Jonathan bemötte oss ärligt.
Med kort varsel löste Christos och Mohammed mitt hjul och däckbyte. Även Nora och Lukas skall ha beröm. Stort tack för proffesionellt bemötande och snabb service. Mycket nöjd !
Lämnade tillbaka vår leasade bil. Fick hjälp av Marcus. Väldigt bra mottagande och service. Om jag skulle köpa begagnat framöver skulle jag vända mig till honom.
Gjorde precis en överlåtelse med underbara Baris på Hedin Bil i Segeltorp. Sååå bra service, trevlig kille som sitter på mycket kunskap. Alla behöver en Baris!! :
Ville boka service, men efter att ha väntat i telefonen i 10 minuter gav jag upp. Nä Hedin ni får steppa upp om ni ska ge mig som kund "bästa kundservice" som ni kallar det. KATASTROF
Comment on this business

Directions to Hedin Bil with public transportation


Visirvägen 90 meters
707
Fornminnesvägen 140 meters
707
Strömsätravägen 170 meters
163
Stensätravägen 180 meters
163

to add Hedin Bil map to your website;