facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hedin Bil

Hedin Bil

About

Hedin Bil i Spånga erbjuder försäljning av nya och begagnade person- och transportbilar från Citroen & DS samt service, verkstad och reservdelar.

Address: Finspångsgatan 52D, 163 53 Spånga, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-687 86 00
City: Spånga
Zip Code: 163 53


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 18:00
Wednesday: 07:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 07:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: Hedin Bil Kia, Hedin Bil Ford, Hedin Bil Helsingborg, Hedin Bil Kristianstad, Hedin Bil Halmstad, Hedin Bil Stockholm, Hedin Bil öppettider, Hedin Bil Blocket
Reviews
Super fantastisk bilförsäljare! Aldrig känt mig så bra bemött av en bilförsäljare förut, har köpt bil tidigare och tack vare Özgur så har jag lyckats köpa min dotters drömbil. 100% bra service både chefen som bilförsäljaren gjorde ett utmärkt jobb, allt gick så snabbt och säkert, inga konstigheter alls. Vill just DU köpa din bil, hos en trovärdig bilförsäljare, ta en snabb runda till Hedin bil i spånga och fråga efter Özgur, han löser alla dina frågpr på noll tid!!
Hedin bil spånga verkstad är definition av service i världsklass! Fantastiskt fina i sitt bemötande och behjälpliga även om man som jag gjorde, dök upp utan bokad tid för att fråga om råd. De gjorde en barterikontroll och en snabb felsökning av min nissan qashqai fastän de eg inte hade ngra tider eller nissan tekniker på plats. Jag chansade när jag åkte in med vetskapen att det sannolikt inte fanns några tider för att kolla bilen, och fastän de ja, inte hade ngra tider, valde de ändå att hjälpa mig! Wow säger jag bara! Ps! Var först på hedin bil akalla där jag blev bemött av den mest otrevliga receptionisten, som vägrade lyssna på mina frågor och funderingar. De hade inga tider och kunde därför inte vara till ngn hjälp, punkt!!
Efter min förra service på Hedin bil Spånga slutade det komma varmluft ur kupéfläktarna. Eftersom det skedde ett par veckor efter servicen kopplade jag inte ihop det med servicen. Jag ringde dem o berättade vad som hänt och de förklarade för mig hur komplicerat det var och hur dyr felsökningen skulle bli 2.500 minst om jag minns rätt. Nu lämnade jag in bilen på ett annat företag som hittade felet. Den som tidigare bytt mitt filter Hedin bil i Spånga har gjort så att kontakterna inte satt i ordentligt vilket gjort att värmen slutat fungera. Nu har jag alltså fått betala felsökning på ett annat företag för att Hedin bil i Spånga slarvat. Tips till er som gör 10.000 servicen där på er Nissan qashqai är alltså att kolla kontakterna bakom filtret om värmen slutar fungera strax efter servicen.
Råkade ut för en oseriös säljare i butiken, han var inte speciellt intresserad och värderade bilen 20 - 30 tkr lägre än sin kollegor inom Hedin, rådet till dig att använd exempelvis car info för att se marknadsvärdet på bilen. Säljaren kändes mer som en lycksökare som ville göra årets bonus. Titta hos andra och fråga runt, så att du vet vad din bil faktist är värd samt om det är värt att åka in hos Spånga eller välj en annan Hedin bil affär. Hedin är bra, men Spånga säljare var oseriös, tråkig upplevelse.
Har aldrig varit så nöjd efter en bilaffär. Kan verkligen rekommendera företaget och framförallt säljarna. Pooyan Amani gick igenom bil och förutsättningarna på ett utmärkt sätt. Allt redovisades på ett rakt och förtroendeingivande sätt. Salim Hanna hade hand om leveransen, vilket sköttes på ett föredömligt sätt. Han var verkligen min representant i företaget. Med förtroende bör man vända sig till dessa säljare, för att få en bra köpupplevelse.
Avråder starkt köp härifrån, började med ett fint personlig bemötande men sedan kommer det fram att dom har gjort bristande koll på bilen, ger missvisande och uppriktigt fel information, gömmer sig bakom friskrivningar som inte finns och tar absolut inget ansvar för något. Spara er huvudvärk och köp på ett annat ställe.
Köpt bil utav Torun Ayhan, Riktigt fin kille trevlig, hjälpte mig att plocka upp mig från stationen, extremt öppen i sin kommunikation och hjälper dig till rätt bil, gör affär med denna kille så känner du dig nöjd!
Kom för att enbart titta, Salim hjälpte mig och sålde på mig en bil som passar mig och mitt behov, super stort tack. Du fixade en härlig deal, nästa affär blir hos dig.
Jag besökte anläggningen i Spånga då jag endast skulle kika, fick en härlig deal på privatleasing dacia ifrån Torun Ayhan, förtroende givande kille!
Mycket bra service, hittade en väldigt fin bil och blev lovad hemleverans på den! Rekommenderar Pooyan och hans lugna attityd. Kände mig inte stressad att genomföra köpet
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Hedin Bil.

Spånga car dealership

opening hours, reviews, map, satellite view. Hedin Bil address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Hedin Bil. On this website you can share your comments and experiences about Hedin Bil with other people.

to add Hedin Bil map to your website;