facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hedin Bil

Hedin Bil

About

Hedin Bil i Burlöv erbjuder service, verkstad, plåtverkstad och reservdelar till person- och transportbilar från flertalet tillverkare

Address: Testvägen 4, 232 37 Burlöv
Phone: 040-53 48 00
City: Burlöv
Zip Code: 232 37


Opening Hours

Monday: 07:30 - 16:30
Tuesday: 07:30 - 16:30
Wednesday: 07:30 - 16:30
Thursday: 07:30 - 16:30
Friday: 07:30 - 16:30


related searches: Hedin Bil Kia, Hedin Bil Ford, Hedin Bil Helsingborg, Hedin Bil Kristianstad, Hedin Bil Halmstad, Hedin Bil MG, Hedin Bil Stockholm, Hedin Bil Jönköping
Reviews
Har aldrig besökt denna firman i Burlöv.
Erkänner inte när dom har gjort fel. Väldigt dåliga på att svara i verkstaden och väldigt dåliga på ringa tillbaka. Inte seriösa.
Jag blev bra bemött tills idag så var där en i personalen som behöver lära sig hur man bemöter kunder mycket tråkigt att känna sig besviken när man går ut
Beställde enkelt oljebyte och byte av en lampa. Fick högt totalpris på hela jobbet men ok, bara de fixar det tänkte jag. Men lampan byttes inte trots samma totalpris och man hävdade att man gjort det. Återvänder, påpekar, och de säger att det ska rättas till. Återkommer, varvid de har ändrat ljusläget och hävdar att de fixat det. Ändrar läget och den lyser fortfarande inte. DÅ säger de att de ska beställa en ny lampa? Kommer dit en tredje gång och får nån suspekt lampa i de själva pillat ut från nån annanstans och vill ha betalt för en ny trots att de inte ens vill visa att den funkar. Argumentet var att glödtråden ser hel ut... Kollar därefter oljan för man får känslan av skojare. Bra mycket mörkare än vad splitter ny olja bör vara. Men eftersom jag själv inte är mekaniker så kan jag bara misstänka. Skulle dock aldrig rekommendera verkstan där för någon.
Hedin utförde ett försäkringsärende på min nyare Opel Insignia. Det tog längre tid än uppskattat, men å andra sidan var de mycket tillmötesgående och gjorde service m.m på goodwill. Den kompensationen och ett trevligt kundbemötande drog direkt upp mitt betyg till 5.
Hade en allvarligare skada på bilen, och såg inte fram emot att lämna in den då jag har haft dåliga erfarenheter från andra bilhandlare förut, men blev positivt överraskad! Bemötande, kommunikation, och hantering har fungerat utmärkt! Skadan blev lagad perfekt och allting slutade väl. En speciell eloge till Leif och Anders för fantastiskt bemötande!
Jag hade inne min äldre Saab 9:5 på service. Bilen hade en lång lista av fel, från mindre till större, men jag fick en halvtimmes genomgång tillsammans med servicesäljaren som på ett pedagogiskt sätt förklarade samtliga punkter: vad som borde prioriteras, vad man kunde göra själv, hur man hittade reservdelar, hur jobbet skulle utföras, var det värt att lägga så mycket tid och jobb på en så gammal bil etc. Vänligt, professionellt och, som sagt, ytterst pedagogiskt!
Får en bokad tid för att byta nåt som tar max 2 dagar och får tillbaka bilen efter 2 veckor. Tur det var företagets bil
Tack för hjälpsam personal, fixad det som Holmgrens bil har försökt göra i ett år
Dom bästa som finns i Skåne väldigt kunigt och snällt personal. Mycket proffsiga personal
Comment on this business

to add Hedin Bil map to your website;