facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hedin Bil

Hedin Bil

About

Ford Hedin Bil är ny Ford anläggning i Kungsbacka som slog upp dörrarna i september 2017. Hjärtligt välkomna in till oss!

Story

Ford återförsäljare och verkstad för hela Fords breda modellprogram.



"Hedin Bil Kungsbacka Öppettider avser: Personbilsförsäljning: Vardagar 08:00 - 18:00, Lördagar 11:00 - 15:00, Söndagar 11:00 - 15:00 Transportbilsförsäljning: Vardagar 07:30 - 18:00 Service & verkstad: Vardagar 06:45 - 17:00 Reservdelar & tillbehör: Vardagar 07:00 - 17:00"
Address: Magasinsgatan 29, 434 37 Kungsbacka
Phone: 46030017000
City: Kungsbacka
Zip Code: 434 37


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 18:00
Wednesday: 07:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 07:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 15:00
Sunday: 11:00 - 15:00


related searches: hedin bil mölndal, hedin bil wiki, hedin bil göteborg, hedin bil öppettider, hedin bil leasing, hedin bil linköping, hedin bil stockholm, hedin bil borås
Similar places near
Hedin Bil Hedin Bil 362 meter Hedin Bil i Kungsbacka erbjuder försäljning av nya och begagnade person- & transportb...
Italauto AB Italauto AB 504 meter Enkelt att hitta. Bra service, fina bilar till salu.
Conceptbil Conceptbil 1 km Har bara gott att säga om Concept Bil. En laddkabel visade sig vara trasig till bilen...
Reviews
Sämsta bemötandet jag stött på någonsin. Det dök upp en produktionsplats på bilen jag ville ha och vi kom överens om affär över telefon. Säljaren tog mitt personnummer och skulle lösa lite internt bara och lovade att återkomma. Sedan hörde jag inget och ringde dagen efter då jag ville få en bekräftelse på att bilen var min/att beställningen var lagd, men det var fortfarande inget fixat. Hörde inte ett ord följande två dagar heller och när jag mailade och frågade status på nytt så fick jag svaret att produktionsplatsen/bilen var såld till annan. Inte ens en ursäkt och hade jag inte hört av mig hade jag antagligen inte fått återkoppling alls. Lite mer kunde man allt förvänta sig för en bilaffär för 800 000 kr. Köpte istället bilen jag önskade av ett annat företag som månade om mig som kund och kommer avråda alla jag känner från att sätta sin fot på Hedin Bil.
Hej min bil var den 2023-01-18 till servic hus är i faktura står att ni har byt motor olja men visar att olja nivon är under normal varför? kannshe ni har inte byt oljan.
Köpt en ny EQA 250 på Hedins Kungsbacka blev lovad en elbonus på på 15000:- kronor av säljaren, efter ca tre veckor fick vi reda på att det inte gällde, sade att han ej lovat detta, men han ljög för oss i telefon, tycker att dom skötte detta mycket illa. Kommer aldrig att besöka Hedins i kungsbacka mer, detta kommer jag att sprida till vänner o bekanta hur illa detta skötts. Claes Lavås
Vi har beställt en bil BYD ATTO 3 av er säljare Nils på Hedin Bil i Kungsbacka. Jag måste tyvärr lämna dålig feedback efter att ha haft mycket bra erfarenhet av Hedin bil tidigare. Vi har leasat och köpt bilar av Hedin Bil flera gånger både jag och min sambo Alexandra. Nu har vi leasat nya BYD ATTO 3 som skulle enligt säljaren komma i början av oktober. Vi hörde av oss i slutet av september och frågade när den beräknas komma. Då bad Nils om att få återkomma i början på oktober. Han gjorde inte det. Sedan hörde min sambo av sig idag och frågade efter status. Han bad om att få återkomma under dagen men gjorde det heller inte. Det är helt ok att bilen dröjer men det som inte är ok är att er säljare lovar att höra av sig men gör inte det vid flera tillfällen. För oss är det glasklart att inte leasa/köpa vår nästa bil av Hedin Bil i Kungsbacka. Ni har mycket att lära av era kollegor i Hisingen.
Katastrofalt Dålig Kundservice! Gå till en annan bilhandlare än Hedin Bil. Detta är den absolut värsta kundservice jag har varit med om. Jag har t.o.m kommit i kontakt med platschefen här, men inte ens då får man om någon bättre service. Dom bryr sig inte alls om sina kunder!
Mitt bilköp av alix på ford har funkat kanon bra med allt Tack Alex för bra service o köp av bilen MWh Jonsson Sundsvall
En bra utförd service på min MB C-Klass. Fick bra råd och svar på mina frågor av duktig personal
Följde bara med min dotter som lämnade bilen för service. Alltid lika trevlig och tillmötesgående personal. Rent och fräscht i lokalen. Skulle kanske behövs ett par sittplatser till vid kaffeautomaten. Om det är fler kunder som kommer samtidigt tidigt på morgonen och väntar på att bilen ska bli färdig så har man inte mycket att välja på än att vänta i lokalen på grund av att allt är stängt och öppnar inte förrän 10:00.
Tyvärr inte den mest kundinriktade men mer säljinriktade personal. Utöver, erbjuds inte servicebilar, utan hänvisar till ett hyrbilsföretag de har samarbete med kostar 3 ggr så mycket än en servicebil. Långa väntetider för att få bilen servad. Kanske funkar för andra, men inte för mig.
Prismatchningen är i mitt tycke falsk marknadsföring och inget de står för. Står på hemsidan att de prismatchar om man har en likvärdig offert. Bokade Service och mailade dem gällande prismatchning men fick ej något svar. Servicen är dyrare än på andra ställen vi undersökte. Men det står på hemsidan att de matchar priset, så det måste gälla, tänker man. Hade ordnat med offert på en likvärdig men billigare Kia originalservice från en annan firma i närheten. När jag lämnade in bilen så nämnde jag prismatchning varpå herren i kassan tittade motvilligt på offerten. Han hävdade sedan att den inte var likvärdig då offerten enligt honom inte innefattade ett oljebyte vilket man tydligt ser att den gör. Medan bilen var inne så gick jag hem och läste på lite och försäkrade mig om att det faktiskt var samma, vilket det var, oljebyte inkluderat och originaldelar. Pratade med en annan kille vid hämtningen av bilen och frågade vad de hade för rutiner gällande prismatchning. Han sade först att en matchning måste hanteras innan man lämnar in bilen så att de kan anpassa servicen. När jag frågade vad det var som "anpassades" och gjordes annorlunda bara för att man prismatchar kunde han inte svara på varför, utan det skulle såklart vara exakt samma service som om man inte prismatchade. Men ändå inte. Oklart varför. Han sade också att min offert inte godkändes för att det var tvungen att vara tydligt att de använde originaldelar. Något som är en förutsättning för att det skall räknas som originalservice är att man använder just originaldelar, men det spelade tydligen ingen roll för dem. Ju mer samtalet fortsatte, ju tydligare blev det att någon prismatchning var inte möjlig att ordna, för det fanns alltid någon klausul som det skulle falla på. Väldigt missnöjd med bemötande och att de inte verkar vara ärliga.
Comment on this business

Directions to Hedin Bil with public transportation


Arendalsvägen 180 meters
1
Kungsbacka Hedebrovägen 190 meters
1
Kungsbacka Hedal 200 meters
4
717
Kungsbacka Faktorvägen 310 meters
4
717

to add Hedin Bil map to your website;