facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hedin Bil

About

Hedin Bil i Strömstad erbjuder försäljning av nya och begagnade person- & transportbilar från flertalet tillverkare samt service, verkstad & reservdelar.

Address: Prästängsvägen 23, 452 33 Strömstad
Phone: 0526-285 70
City: Strömstad
Zip Code: 452 33



related searches:
Similar places near
Bertils Bil AB Bertils Bil AB 377 meter Älskade ängel Du är sann Älskade ängel Du är en man Du är stor och stark och snygg Ho...
Brandt Bil Brandt Bil 1 km Bra personal alltid hjälpsam och trevliga
Reviews
Fick tag på det jag ville ha
Blev betydligt dyrare än lovat!!
De respekterar inte deras kunder, de säljer deras bilar för dem som vill. jag skulle köpa BMW från dem men de sa att de vill göra service på bilen innan, jag väntade sen de skickade email att bilen blev såldes av Hedin i Borås, jag ringde Borås Hedin kontor för att kollade om det är sant, tyvärr det var inte sant, det är synd att se en stor bilfirman som Hedin ljuger och inte respekterar deras kunder Ingen respekt, de förklarar inte, oseriös säljer
Ingen upplevelse alls en stjärna är redan för mycket, skulle köpa bil idag, men men, jag tror inte det fanns något intresse att ville göra affärer. Där satt en snubbe som varken sade hej eller tittade upp, han gick förbi mig ett par gånger men ingen hälsning eller välkommen då heller. Den mest tråkigaste upplevelse som jag varit med om .
Sämsta verkstaden jag haft bil på. Känns totalt inkompetent och svaren man får av teknikern är helt tomma. Måste kolla om jag kan anmäla dom till Arn eller något liknande. Man kan ju försöka att börja med grundfelet och sen gå vidare. Inte tvärt om. Hade helst inte ens gett en stjärna .
Allt började med att Hedin Bil verkstad i Strömstad trodde det var fel på mitt batteri som dem då bytte ut. Efter 3 hela motorbyten som gått åt skogen, sätter dem tillbaka det gamla batteriet. Det är en stor besvikelse hur Hedin Bil verkstad i Strömstad har hanterat situationen. Ingen har tagit på sig ansvaret och tagit tag i problemet utan bara skyllt på varandra internt. Dessutom gav dem tillbaka bilen till mig halvfärdig och med vetskap om att den inte var fixad efter 74dagar. Har aldrig varit med om så dålig service ifrån något företag tidigare!!!
Efter mycket om och men så fick Hedin fixat min kia optima. Lämnade in den i december och efter många turer fram och tillbaks så fick kia stå för felet, som dom bör dock ha tagit på sig från början! Nu efter 3 månader är detta fixat och jag har lärt mig en sak! 1 gång Kia ALDRIG mer kia! Detta på grund av den dåliga servicen FRÅN Hedin Bil Strömstad.! Mvh Arg och missnöjd Kund.
Riktig kass service, mycket kass kundbehandling. På toppen tog dom betalt för en jobb + delar för ett jobb dom inte hade gjort. Om ni måste använda dom, var säkra på att dom verkligen utför jobbet och inte bara tar betalt som i mitt fall, ta foton på gamla delar jamför med dom som Hedin satt in.
Fantastiskt bra service i ett akutläge!! Tack så jättemycket!!
Comment on this business

to add Hedin Bil map to your website;