facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hedman Mannheimer Hälsa

"Stjärnkliniken i Solna består av ett stort team av certifierade och legitimerade naprapater, kiropraktorer, sjukgymnaster, fysioterapeuter och massageterapeuter med kvalitet, trygghet och kompetens i fokus. Vi erbjuder en stor bredd av kompetenser vilket gör att du har alla möjligheter att förebygga, optimera eller behandla en skada tex ryggskott, nackspärr eller huvudvärk. Vi arbetar alltid för att du på snabbast möjliga sätt ska komma tillbaka till den nivå du var på innan skadan – eller ännu längre.Akuta tider går att boka online och betala går att göra med Klarna. Ingen remiss krävs.Välkommen till din naprapat eller annan terapeut i Stockholm Solna."
Address: Råsundavägen 102 , Solna 169 50, AB, SE
Phone: +46 8 27 38 00
City: Solna
Zip Code: 169 50


Opening Hours

Monday: 08:00-17:00
Tuesday: 08:00-17:00
Wednesday: 08:00-17:00
Thursday: 08:00-17:00
Friday: 08:00-17:00

Similar places near
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan Skandinaviska Kiropraktorhögskolan 99 meter Fantastiskt bemötande och proffsig hjälp. Blev av med mina besvär direkt och går nu p...
Capio Vårdcentral Solna Capio Vårdcentral Solna 946 meter Ringde för att boka en tid och möttes av en kvinna som inte kunde prata svenska fick ...
Reviews
Jag har jättebra erfarenhet av Eira som har varit till stor hjälp mot mina rygg- och fotproblem. Hon är otroligt lyhörd, hjälpsam och noggrann och det märks att hon sitter inne på väldigt mycket kunskap. Jag rekommenderar Eira starkt.
Trevliga lokaler, duktig och erfaren personal. Fick akuttid samma eftermiddag och Oskar Karlsson gav mig t.o.m längre behandlingstid för att lösa mitt ryggproblem. Rekommenderar det varmt!
Jag är mycket nöjd med bemötandet o behandlingen som jag fått av Eira på Stjärnkliniken! Birgitta
Mathias Neeraas imponerar vid varje besök med sin kompetens och noggrannhet. Han hittar felen och åtgärdar smärta, låsningar och begränsad rörlighet. Otroligt duktig på sitt jobb, rekommenderas varmt.
Mathias är en stjärna! Hjälpte mig med svår yrsel som kom från nacken, jag trodde en normal vardag inte var möjligt men med proffsig hjälp och övningar är jag nu tillbaka och kan träna och röra mig fritt igen. Är evigt tacksam!
Har varit hos Erika ett tag nu och hon är ytterst professionell. Har långsiktigt fått hjälp med det mesta från nacke till ländrygg. Dessutom hjälp med träningsupplägg för ryggen under ett par år. Dessutom är hon engagerad, supertrevlig och har ett superbra kundbemötande
Jättebra och trevliga. Mycket goda råd fick jag.
Erica Söderqvist är en fantastisk naprapat! Hon har hjälpt mig både med att få bort smärta i rygg med manipulation och massage, samt gjort träningsprogram för ömmande knän. Rekommenderar starkt!
Jag fick hjälp av Erica när jag fick ont i ryggen, En bättre bemötande och hjälpsam naprapat får du leta efter!
Fick snabbt akuttid för nackspärr och kunde inte ha varit mer nöjd. Proffsigt och trevligt bemötande. Hedman Naprapater kommer vara förstahandsvalet i fortsättningen.
Comment on this business

to add Hedman Mannheimer Hälsa map to your website;