facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hela Människan Heby

"Vi vill hjälpa! Både människor och vår miljö därför finns vi! Du kan fynda allt ifrån möbler till kläder, och husgeråd hos oss.Samtidigt hjälper vi människor som har behov av gemenskap och sysselsättning att komma vidare ut i arbetslivet."
Address: Heby
City: Heby


Reviews
Kan hålla med övriga recencenter att personalen kan vara knepig. En gång kom jag in i butiken precis innan de skulle stänga var av en i personalen var en aning snäsig i tonen när denne säger att jag bara har 1 minut på mig. Denne visste ju inte men jag har lämnat in/skänkt en massa saker till dem men hädanefter jag gör inte det. Positiva är att man ibland kan göra fynd där :
Bra utbud och bra priser. Väldigt knepig personal dock. Jag hittade en skål på en hylla, när jag kom till kassan började damen tjafsa om att det ska vara ett lock till. Jag hade inte sett något lock och ville inte ha ett lock heller. Men då envisades hon med att jag inte fick köpa den och att hon måste kolla med sin kollega innan. Dessutom hade skålen 2 olika prislappar och personalen blev väldigt förvirrad. Det var som att hon ville att jag skulle gå och leta upp locket innan jag fick gå. När hennes kollega kommer är även han otrevlig och säger att jag ändå får betala fullpris fast locket saknas... jag hade aldrig bett om billigare pris och ville bara betala min skål och gå, istället fick jag stå och vänta medan de trilskades. Mycket märkliga.
Ett trevligt loppis i Heby som jag besökte på en lördag. Hittade några tallrikar som jag sökt efter under flera år. Det är ju så det går till, plötsligt så gör man ett fynd.
Det är bra att detta ställe finns och behållningen går till behövande och man kommer alltid därifrån med någonting som man behöver Idag blev det en bok om Carl Michael Bellman
Kul ställe med bra utbud på begagnade saker. Allt från böcker, skivor, möbler och sällskapsspel till verktyg och filmer. Det finns också ett café som hör ihop med stället. Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam. Väl värt ett besök!
Trevligt att se olika saker bra priser.. gillar inte endel personal som viskar om andra vid kassan .oförkämt.ser inte bra ut
Där han man hittat en del intressant efter tips av goda vänner.
Alltid trevligt att besöka hela människan
Säljer ofta varor som de påstår vara hela och OK, utan bytesrätt, ångerrätt osv... visar sig att när man testar de hemma så är de ej hela och man kan ej returnera.
Jag tycker personalen är trevlig och även om jag inte hittar precis det jag söker efter varje gång jag är där så är varorna välplacerade i butiken och det är alltid en fröjd att komma dit.
Comment on this business

to add Hela Människan Heby map to your website;