facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Helande Kraft

Helande Kraft

About

Hypnos,Stresshantering,Sluta röka, Bygga Självkänsla,Tidigare Liv, Intuitiv Coaching, Healing, Mediala sittningar
Kurser: Personlig utveckling/ Intuition

Story

Välkommen till Helande Kraft som brinner för att hjälpa människor att må bättre, hitta tillbaka till sin kraft och nå ett inre lugn och välbefinnande på alla plan: mentalt, känslomässigt, fysiskt och själsligt.

Helande Kraft erbjuder: Intuitiv Coachning, Hypnosterapi, Healing, medial sittning och Utbildningar i Personlig Utveckling/ Intuition.


Grundare till Helande Kraft heter Nina Holmgren och har i närmare 30 år arbetat med människor och varit verksam som ledare i närmare 10 år. Nina är också utbildad hypnosterapeut (SSEAH, Svenska Skolan för Etisk och Analytisk Hypnosterapi), utbildad ledare (ledarskapsutbildning, UGL, Klart Ledarskap, gruppdynamik m.m.) samt Diplomerad i Intuition och Healing.

Intuitiv Coaching:

Ibland behöver vi hjälp med att sortera vår livssituation, våra relationer, jobb och andra viktiga faktorer som påverkar vår balans och välbefinnande. Genom Intuitiv Coaching kan du få hjälp med att själv finna svaren och hitta tillbaka till din kraft och livsglädje.


Hypnosterapi:

Med Hypnosterapi och Intuitiv Coachning som utgångspunkt hjälps vi åt att hitta blockeringar, identifiera rädslor och beteendemönster som hindrat dig från att leva det liv som du vill och så väl förtjänar. Hypnos är ett mycket kraftfullt verktyg som verkar snabbt och går på djupet. Att kombinera Hypnosterapi med Intuitiv Coachning gör att vi tillsammans medvetandegör det som hindrat dig och då kan det också läka snabbt och effektivt. Hypnos är ett fullkomligt naturligt tillstånd av djup avslappning och ökat medvetande och inre fokusering. Att vara hypnotiserad är inget magiskt som gör att du försvinner bort och vaknar utan att veta vad du sagt och gjort, utan tvärtom , du upplever dig mycket närvarande i dina inre upplevelser och har helt klart för dig vad du säger och känner och vet varför du gör det. Våra sinnen har ofta ett starkt kontrollbehov, vilket många gånger manipulerar oss både medvetet och omedvetet. Tack vare hypnostillståndet kan vi manövrera bort kontrollen och arbeta effektivt med roten till blockeringen vilket ger ett snabbt och varaktigt resultat.


Regressionsterapi/Tidigare Liv/ Livet mellan liven:

Det finns många olika teorier om huruvida vi levt tidigare liv eller inte. Att genomgå en tidigare liv session eller uppleva livet mellan liven, kan vara intressant i allmänhet och lärorikt i synnerhet.

Erfarenheten visar att oavsett om det handlar om ett tidigare liv eller inte så är det många som finner svar på frågor som de länge sökt svaret på.


Healing:

Healing kan hjälpa oss att slappna av; få en bättre känslomässig, mental, fysisk och själslig balans och skapa ett inre lugn. Många upplever healing som en känslomässig och mental massage. Genom att stressa ner och känna en ökad inre harmoni skapar vi bättre förutsättningar för vår fysiska, emotionella och mentala kropp att läka. Healing är ett utmärkt komplement till traditionella behandlingsmetoder inom Sjuk- och Friskvård och bör därför inte ses som en ersättning till rekommenderad/ordinerad behandling och medicinering.



Medial sittning

Vid en medial sittning får du möta dina nära och kära från andesidan. Jag fungerar som en kanal/ språkrör och kan inte lämna garantier om vem som kommer igenom. Men andesidan vet vad du behöver och skickar fram den som är bäst lämpad för här och nu, som vet vart du befinner dig och de brukar lämna budskap som hjälper dig vidare där du är.





Address: Falkbergsvägen, 14640 Tullinge Tullinge, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0769410084
City: Tullinge
Zip Code: 14640 Tullinge


Similar places near
Clinic Medical AB Clinic Medical AB 978 meter Professionella och trevliga tjejer. Fick bra resultat efter min PRP behandling. Klini...
Comment on this business

to add Helande Kraft map to your website;