facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Helenas Händer

Helenas Händer

About

Kroppsbehandlingar och massage

Story

Välkomna till mig! Jag kan behandla dig med massage eller mer specifik kroppsbehandling för smärta, spänningar, förkortade muskler mm.
Jag är certifierad massör och diplomerad Medicinsk massageterapeut utbildad på Axelsons Gymnastiska Institut i Göteborg
Massage är bra för så mycket! Några exempel är att det sänker blodtrycket och pulsen, motverkar stress, förstärker immunförsvaret, ökar blodcirkulationen och minskar smärta. Alla människor har nytta av massage på något sätt. När du kommer till mig går vi tillsammans igenom hur just du känner det i din kropp, och vad som kan vara lämpligt för just dig.

Jag har mottagning i Hindås och gör även företagsbehandlingar. Är ditt företag intresserat av att ha en egen massör? Hör av dig! :)

Mina öppettider är flexibla, jag har öppet de flesta vardagar, utom när jag är på företag, och även på kvällstid för er som behöver. Har du svårt för att komma på vardagar, kan vi säkert fixa någon helgtid då och då. Mitt mål är att ha öppet när mina kunder behöver mig.
HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

Address: Hindås Stationsväg 5, 43853 Hindås
Phone: Mobil 0768-936167
ten.nossrep@aneleh
City: Hindås
Zip Code: 43853



related searches: Helenas händer hindås age
Similar places near
Seminoff Sport & Rehab Seminoff Sport & Rehab 281 meter Jätte bra! Bra tränings möjligheter,kunnig och trevlig personal dom kan hjälpa dig me...
Marie Wensberg, Fristående Hudvårdskonsult Marie Wensberg, Fristående Hudvårdskonsult 447 meter Erbjuder kostnadsfri rådgivning inom hudvård och makeup.
Salong Hindås Salong Hindås 563 meter Så mysig salong och proffsig
Hindås Sportklinik HB Hindås Sportklinik HB 684 meter Stela ryggar och nackar blir väl omhändertagna. Idrottsskador får en genomgång, för a...
Comment on this business

to add Helenas Händer map to your website;