facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Helob Bygg AB

Helob Bygg AB
Address: Stora Vägen 47, 78544 Dala-Floda, Dalarnas Län, Sweden
Phone: 024122232
City: Dala-Floda
Zip Code: 78544


Reviews
Ett företag som är lätt att kommunicera med. Medarbetare som är genuina i sitt sätt att vara, yrkesmässigt och sin attityd mot kunden, ödmjuka och personliga!
Vet inte riktigt hur jag ska beskriva detta företag, men gör ett försök. Ledningen är nog den mest nochalanta jag träffat på, finns bara ursäkter hela tiden. Tycker synd om duktiga hantverkare som får kontraorder hela tiden. Hade vi inte varit observant på allt så hade vi nog stått med ett fuskbygge. När det tar 4 månader att få ett litet badrum fixat så börjar man fundera om dom inte ska syssla med något annat. Det finns så många duktiga byggföretag så jag skulle råda alla att kolla efter ett annat företag. Det är definitivt inte ett företag jag skulle rekomendera.
Herregud vilken oseriös firma, aldrig haft mer problem med en hantverkare som med Helob. Svåra att få tag i, håller inte vad som säger och tar god tid på sig att utföra jobbet, vissa dagar är dom här 15minuter sedan åker på nästa jobb. Kundservice kan nog inte vara sämre. REKOMMENDERAS EJ!
Fantastiskt bra
Comment on this business

to add Helob Bygg AB map to your website;