facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Helping Family

Helping Family

About

Helping Family har mål att hjälpa familjer som är i behov av kläder, mat, skor, leksaker mm. Helping Family är en ideell organisation.

Story

Helping Family är en ideell förening som har som syfte att hjälpa familjer som har det svårt i Sverige. Det kan handla om att barnen inte har kläder, att man inte klarar sig ekonomiskt eller att man inte har mat på bordet, egentligen kan det handla om vad som helst.
Föreningen hjälper till med resurser som kommer in via insamlingar, bidrag eller skänkta medel. Allt som kommer in går i dagsläget ut som hjälp till behövande familjer. Ekonomiska bidrag eller gåvor ges ut till behövande genom olika presentkort på specifika butiker.
En del föreningar i Sverige hjälper andra vi specifika högtider som t.ex. jul. Det tycker vi är jättebra då många behöver extra hjälp dessa tider på året. Men det finns de som behöver hjälp andra tider på året och då finns Helping Family där. Helping Family kommer att utöka hjälpen under de stora högtiderna då det finns extra stort behov just då.
Vi startade upp denna förening då vi inser att det finns många som vill hjälpa andra men det finns få som gör insamlingar inom detta område. Hjälporganisationer och insamlingar som finns idag koncentrerar sig först och främst på att hjälpa människor i andra länder och på senare tid så har det också kommit de som vill hjälpa hemlösa men också djur. Det finns väldigt få som vill hjälpa familjer som har det svårt och knappt klarar sig för dagen.

Vill du ge ett bidrag?
Kontakta oss om du känner för att ge ett bidrag. Vi tar emot allt från kläder och skor till ekonomiska bidrag. Vi kommer framöver att ordna med officiella konton för att kunna bidra ekonomiskt. Gå in på http://www.helpingfamily.se/gor-skillnad/

Behöver du hjälp?
Gå in på vår hemsida http://www.helpingfamily.se/bli-medlem/ och bli medlem. Välj medlemskap "sökande".

Address: Ljung Stenhuset, 59075 Ljungsbro
City: Ljungsbro
Zip Code: 59075



related searches: 10 basic needs of a family, Providing basic needs for the family, Helping families in need near me, What are the 20 basic needs of a family, Families Helping Families, Importance of family needs, 5 basic needs of family, Families Helping Families near me
Comment on this business

to add Helping Family map to your website;