facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Helsingborgs Stormarknad

"Maxi ICA Stormarknad - Allt under ett tak!"
Address: Landskronavägen 33 , Helsingborg 252 32, M, SE
Phone: +46 42 450 57 00
City: Helsingborg
Zip Code: 252 32



related searches: ICA Maxi Helsingborg online, ICA Maxi Helsingborg öppettider, Carlssons Livs i Helsingborg AB, ICA Maxi Helsingborg berga, Ica maxi Helsingborg alla bolag, ICA Kvantum Helsingborg, Jagolix AB, ICA Maxi Löddeköpinge ägare
Similar places near
Abdon Mills Abdon Mills 2 km Mycket trevlig och tillmötesgående personal
Mors Kakeri Mors Kakeri 3 km 10/10!!!!! Beställde tårta till dop, resultatet var precis vad vi önskade oss. Jättef...
Backhaus Backhaus 6 km riktigt goda mackor bröd och bakelser. Trevlig personal allihopa.
Saltarski Saltarski 7 km
Reviews
Ena veckan kostar två gurkor 15 spänn, nästa vecka 2 för över 30kr. Det är absurt att skifta 50% i pris från ena veckan till den andra. Folk begriper inte hur dessa leker med kunderna
ICA Maxi helsingborg är en förträfflig stormarknad fylld med en enorm variation av allt ett Maxi varuhus behöver! Här finns allt du kan önska i kläder, undethållning i form av böcker, spel och dvd, leksaker, växter, heminreding, delikatesser, allt inom hygien, regöringsartikar och mycket mycket mer. Här finns en sushi avdening som saknar motstycke, en många meter lång delikatess avdelning som är fylld med att du kan önska dig i form av ostar ifrån hela världen, rökta korvar av alla de slag' fisk, havskräkor, diverse färdiglagade rätter och massor av annat! Här finns dessutom läkare, Vaccinmottaging och Apotek Hjärtat samt en fin fungerande förbutik. Trots den enorma kundgenomströmningen känns butiken rymlig och framkomlig. Personalen är trevlig och väldigt hjälpsam. Utanför finns hyggligt med parkeringsplatser men försök undvik den värsta rusningstiden vid pension, löning eller fredagseftermiddagar då platserna inte alltid räcker tiil då även Systembolaget finns här och således drar sin beskärda del av kunder. Gillar du recentionen klicka gärna på tummen upp
Välsorterad stormarknad med bra planering. De flesta helt nya produkter finns som regel på ICA Maxi. I dagens ekonomiska läge för hushållen viktigt att vara prismedveten och söka efter intressanta erbjudanden. Långt ifrån allt är billigt hos ICA men utbudet finns.
En affär, när jag var där 11.00 en vardag var det mycket folk där. Annars en vanlig maxi.
Alltid har allt man behöver ! Har aldrig behövt att köra någon annan stans att köpa varor. Färsk frukt och kött produkter.
Hör girar du allt från en leksak du kan ha i present till barnkalas till den största utbud på deli! Älskar det och det är så goda delikatesser. Varje veckan bra erbjudande! Var tillsammans på en köpingsrunda med släkt från Irland, de var fint överraskade att se vilken utbud vi har på mejeri, ostar och allt som finns på Maxi Ica!!!
Stor ICA affär med bra utbud, alltid gott om folk. Enda nackdelen är väl att det ibland är lite kaos på parkeringsplatsen.
Bra mat affär med stort sortiment ;
Idag kl 07.00 var ja på maxi och köpte lite v<ror när ja packat ner och skulle gå gick påsen i sönder.. Personalen bara svarade det är inte vårt ansvar , det är dom påsarna vi erhåller.
Många kassor öppna, ingen trängsel, alltid ett nöje att handla i denna ICA affär
Comment on this business

to add Helsingborgs Stormarknad map to your website;