facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Helsingborgs Vandrarhem Centrum

Helsingborgs Vandrarhem Centrum

About

Helsingborgs lokala Vandarhem!

Här kan du bo billigt och centralt nära buss, båt och tågstation

Address: Hantverkaregatan 2, 252 00 Helsingborg
Phone: 042141565
City: Helsingborg
Zip Code: 252 00


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00
Saturday: 09:00 - 17:00
Sunday: 09:00 - 17:00


related searches: Cityvandrarhemmet, Airbnb
Similar places near
Cityvandrarhemmet i Helsingborg Cityvandrarhemmet i Helsingborg 347 meter Rent, fint och modernt. Frukosten var bra med. Återkommer gärna nästa gång
H5 Hotel H5 Hotel 846 meter Nära centrum, shopping och tågstationen. Rummet var inte städat och det luktade illa ...
STF Miatorp Hostel & Hotel STF Miatorp Hostel & Hotel 2 km Helt okej rum. Tyvärr skyller de på Cvid-19 för att slippa erbjuda ens frukostpåse. A...
Reviews
För sitt pris oerhört bra, sängkläder ingår och rummen är små men effektiva, det är rent och snyggt, både på rum och toaletter. Gästköket fungerar, men är rätt trist likaså loungen, som trotts tappra försök inte har någon bra atmosfär. Personalen är supertrevlig och välkomnande. Men det är en gammal kontorslokal och det känns, sedan är det för få duschar och toaletter i förhållande till hur många boende.
Enkelt, centralt. MYCKET PRISVÄRT och mycket trevliga att ha att göra med. 5 stjärnor i betyget kräver egen toa/dusch.
Bra pris, bra bemötande, både via sms & IRL! Superbra med egen incheckning; nyckel i kodlåst skåp! Oväntat stort rum, bättre möbler/utseende än förväntat, två stora fönster bl.a. Utöver sängar - rymliga nattduksbord, stor garderob, fåtölj & litet 'mat'bord m. stolar ! ..Tunna väggar blev knuffad ! genom väggen, när jag låg i sängen, av en granne... & en del trafikbuller ganska centralt. Kylskåpet i 'mitt rum' var varmt... Mycket positivt att lakan & handduk ingick i priset!!! Fast lakanen var delvis av syntet = noppiga, sladdriga & urtvättade... Handduken var tunn & lite liten, borde ha tagit med en extra, till håret t.ex.. Bra tryck & temp på duschvattnet, + ingen kö. Toaletterna jag testade var rena, rymliga & där fanns både papper & handtvål . Skulle utan tvekan bo där igen & ger varma rekommendationer till dig, som inte kan lägga till flera hundra kr/natt. Detta ställe är ovanligt bra & definitivt mycket prisvärt! _________________ Bilister, läs---> Datumparkering gjorde p-platsletandet till en mardröm... & VARNING! Kör INTE in i P-hus Söder, på Södergatan 30!!! De tar 18:-/timme hela natten & tog 90 öre för att jag KÖRDE IN! Hutlöst!! Såg inget pris på utsidan, körde in för att kolla o ut igen, då en natt skulle kosta mig över 200 kr... Det finns gratis p-platser 18 - 9! Läs skyltarna NOGA.
Utmärkt, valuta för pengarna. Otroligt bra service. Väldigt centralt och bra. Rena och fräscha rum och toaletter. Snällt med lakan och örngott! Trevlig personal samt enkla att få kontakt med.Rum: 4/5
Rummen, toaletter och allmäna utrymmen relativt fräscha, men varför vanlig handduk på toaletten som alla ska dela på? Ofräscht inför papperhanddukar. Dåligt med köksutrustning skulle ha en tekopp och alla var upptagna. Det drar ner betyget. Sängarna är skapligt sköna iallafall fast blir lätt varmt på rummet varför fönstret måste vara öppet vilket i sin tur släpper in ljus och man störs av trafiken antagligen beroende på rummets placering.
Trevlig personal. Men en stil som om det vore en skräckfilm. Luktar gammalt men är ett helt okej boende om ni är studenter på begränsad budget. Ni får ett bra läge för stadsliv och trevliga barer.
Mycket fin service. Mer än vad som stod i bokningen. Fräscht och trevligt rum. Rekommenderas varmt!
Det va lite läskigt på utsidan, men blev positivt överraskad av insidan, visst det finns alltid plats för förbättring, men 500 kr 2pers 1 natt. Är det så värt!!
Mycket trevligt vandrarhem, enkel smidig obemannad incheckning. Nära till centrum. Bord och kylskåp på rummen. Vi två vuxna och fyra barn bokade två rum med linnen superbilligt! Rekommenderas varmt!
Bra pris, centralt, trevligt bemötande. Lakan ingick, bra kök. Bjöd på frukostmacka. Kan tänka mej att bo där igen.
Comment on this business

to add Helsingborgs Vandrarhem Centrum map to your website;