facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Helsingborgsbåtarna

Helsingborgsbåtarna

About

Välkommen till ett av Sveriges bästa havsfiskevatten ÖRESUND och två av Sveriges mest populära turbåtar M/S Vandia och M/S Tärnö.

Story

Välkommen till ett av Sveriges bästa havsfiskevatten ÖRESUND och två av Sveriges mest populära turbåtar M/S Vandia och M/S Tärnö. Vi kör fisketurer varje dag från Norra hamnen i Helsingborg samt arrangerar alla slags charterturer såsom firmafester, Danmarksturer, lerduveskytte och guidade turer. Har du egna förslag så fixar vi det också. Lättare förtäring som öl, läsk, korv och kaffe finns alltid ombord. Om ni vill ha något extra på charterturerna så anordnar vi det mesta i matväg efter önskemål.

Address: Båthusgatan 15, 25267 Helsingborg
Phone: 0703809544
City: Helsingborg
Zip Code: 25267



related searches:
Reviews
Grymt trevlig och rolig personal! Fint fiske och lagom lång tur. Rekommenderas varmt!
Sundets självklara val när det gäller sportfiske! Proffsig besättning med mååånga år i gamet.
Jättetrevlig fisketur och besättning som verkligen kan hitta fisk. Vi saknade presentation av besättningen och säkerhetsgenomgång. Renoverad båt, bra utrustning och till och med fint väder. Rekommenderas! Tack för en trevlig dag!
Man kan få mycke fisk med helsingborgbåtarna Men båten är lite gammal
Mycket trevlig eftermiddag på havet, mycket trevlig besättning och hyffsat fiske
Väldigt gammal båt. Jag har varit på många fisketurer med båt men aldrig varit med om något sämre än helsingborgsbåtarna. Platserna var inte numererade vilket gjorde att man sto axel vid axel med personen bredvid med så här nära avstånd till personen bredvid så är man ett geni om man inte sitter fast vid varje stopp. För övrigt var personalen väldigt trevliga och det var allmänt roligt.
Bästa båtarna...Kan va lite drygt att dom oftast åker till spetsen ovanför ön ven för djuphål och mer torsk för det tar en timme f & t som man ej kan fiska Dyrt med läsk och korv men bra skeppare
Riktigt trevlig dag jag och 2kompisar var ute igår båda turerna och vi är mer än nöjda med både bemötande av personal och hur fisken nappade. Vi kommer absolut tillbaka rekommenderas starkt
Båten cirklade en halvtimme för att hitta "bästa" platsen utan att vi fiskade. Båten bredvid stannade fyra gånger med torsk varje gång. Ingen på vår båt fick någon fisk.
Roligt fiske men 4timmar är för kort för riktigt fiske pga mycket restid välj den längre turen då blir det mera fisketid. Annars är det perfekt
Comment on this business

Directions to Helsingborgsbåtarna with public transportation


Helsingborg Tågagatan V 200 meters
8
Helsingborg Sundstorget 290 meters
1
11
2
22
3
7
8

to add Helsingborgsbåtarna map to your website;